Skip to main content
TINE Kjøkken Logo
Del

Sitronstekt kylling med salsa verde

Enkel
1t

Helstekt kylling blir saftig og god middag uten for mye jobb. Her serveres den med italiensk salsa verde, en grønn pesto av persille, sitron, parmesan og olivenolje.

4.8
(56)
Sitronstekt kylling med salsa verde

Ingredienser

1 stk
kylling
1 ts
salt
½ ts
pepper
2 stk
sitron delt i 2
2 ss
hakket frisk timian
2 ss
hakket frisk rosmarin
1 ss
Dijonsennep
6 stk
hvitløksfedd

Persillepesto

5 dl
bladpersille
½ stk
sitron
1 dl
revet Michelangelo Parmesan
2 dl
god olivenolje
½ ts
salt
¼ ts
pepper

Potetmos

8 stk
potet i biter
½ ts
sennep
½ ts
salt
¼ ts
pepper

Slik gjør du

  1. Tips

    Om du ønsker kan du også fjerne brystbeinet ved å snitte forsiktig ned langs det på begge sider uten å skjære gjennom kjøttet. Løft ut beinet.

Tips

Klarer dere ikke å spise opp hele kyllingen til middag, kan du pille den ren for kjøtt og bruke kyllingkjøttet i en salat, suppe eller omelett.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter