
Kylling med avokadosalat og rødbetehummus
En frisk og god salat med kyllingfilet, som serveres lun med en fargerik rødbetehummus av en smaksbombe.

Ingredienser
Porsjoner
Rødbetehummus
Kylling og avokado
Slik gjør du
- 1
Skyll av kikertene, la renne av og kjør i en kjøkkenmaskin med knivblad eller blender med hvitløk, rødbeter, sesampasta og olivenolje til en jevn masse. Smak til med TINE Lettrømme 10%, salt og pepper.
- 2
Del kyllingfiletene i to på langs slik at du får tynne skiver. Krydre med salt og pepper og stek gylne på begge sider i en panne med smør, 2-3 minutter på hver side. Legg til side og la hvile.
- 3
Del bønner i to og kok raskt i lettsaltet vann, ca. 1 minutt. Del avokado i store biter og ha i pannen med bønner, bladpersille og sitronsaft til lunken, ca. 1 minutt. Smak til med salt og pepper.
- 4
Fordel salaten på et fat. Del kylling i biter og fordel over. Server med rødbetehummus og knekkebrød.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter


