
Kylling med avokadosalat og rødbetehummus
En frisk og god salat med kyllingfilet, som serveres lun med en fargerik rødbetehummus av en smaksbombe.

Ingredienser
Antall porsjoner
Rødbetehummus
Kylling og avokado
Fremgangsmåte
- 1
Skyll av kikertene, la renne av og kjør i en kjøkkenmaskin med knivblad eller blender med hvitløk, rødbeter, sesampasta og olivenolje til en jevn masse. Smak til med TINE Lettrømme 10%, salt og pepper.
- 2
Del kyllingfiletene i to på langs slik at du får tynne skiver. Krydre med salt og pepper og stek gylne på begge sider i en panne med smør, 2-3 minutter på hver side. Legg til side og la hvile.
- 3
Del bønner i to og kok raskt i lettsaltet vann, ca. 1 minutt. Del avokado i store biter og ha i pannen med bønner, bladpersille og sitronsaft til lunken, ca. 1 minutt. Smak til med salt og pepper.
- 4
Fordel salaten på et fat. Del kylling i biter og fordel over. Server med rødbetehummus og knekkebrød.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter


