Sesampanert kylling med potet- og kålsalat
En spennende potetsalat med kål, sukkererter, reddiker og tomater er et godt følge til disse smakfulle kyllingstrimlene. Sesamfrøene setter en pikant smak på retten.
Enkel•25 min•4 personer
Ingredienser
Potet- og kålsalat:
- 12 stykk små og kokefaste potet, , f.eks. amadine, delt i to
- 0.5 stykk spisskål, , i brede strimler
- 1 pose sukkererter
- 4 stykk reddik, , i båter
- 10 stykk cherrytomat, , i båter
- 4 ss olivenolje
- 3 ss eplesidereddik
- 0.5 ts salt
- 0.25 ts pepper
Kylling:
- 4 stykk kyllingbryst, , i lange strimler
- 0.5 ts salt
- 0.25 ts pepper
- 4 ss sesamfrø
- 4 ss griljermel
- 1 ss TINE® Meierismør, til steking
Slik gjør du
1
Kok potet mør i lettsaltet vann. La kål og sukkerert koke med potetene de siste 2 minuttene av koketiden.
2
Sil fra vannet og skyll poteter, kål og sukkererter i kaldt vann. Ha over i en bolle.
3
Ha reddik og tomat i bollen med poteter, kål og sukkererter. Hell over olje og eddik, og krydre med salt og pepper. Vend sammen.
Kylling:
1
Krydre kylling med salt og pepper. Bland sesamfrø og griljermel i en bolle. Snu kyllingen i blandingen.
2
Stek i smør i en stekepanne over middels varme til kyllingen er gjennomstekt og har pen farge. Server med potetsalaten.
TipsMiks rømme, hvitløk og friske urter til en grønn saus, og server til.