349042

Sesampanert kylling med potet- og kålsalat

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 25 min
En spennende potetsalat med kål, sukkererter, reddiker og tomater er et godt følge til disse smakfulle kyllingstrimlene. Sesamfrøene setter en pikant smak på retten.

Antall porsjoner

Ingredienser

Potet- og kålsalat:

12 stk små og kokefaste poteter , f.eks. amadine, delt i to
½ stk spisskål , i brede strimler
1 pose sukkererter
4 stk reddiker , i båter
10 stk cherrytomater , i båter
4 ss olivenolje
3 ss eplesidereddik
½ ts salt
¼ ts pepper

Kylling:

4 stk kyllingbryst , i lange strimler
½ ts salt
¼ ts pepper
4 ss sesamfrø
4 ss griljermel
1 ss TINE Meierismør til steking

Slik gjør du det

    1. Kok potet mør i lettsaltet vann. La kål og sukkerert koke med potetene de siste 2 minuttene av koketiden.
    2. Sil fra vannet og skyll poteter, kål og sukkererter i kaldt vann. Ha over i en bolle.
    3. Ha reddik og tomat i bollen med poteter, kål og sukkererter. Hell over olje og eddik, og krydre med salt og pepper. Vend sammen.
  1. Kylling:

    1. Krydre kylling med salt og pepper. Bland sesamfrø og griljermel i en bolle. Snu kyllingen i blandingen.
    2. Stek i smør i en stekepanne over middels varme til kyllingen er gjennomstekt og har pen farge. Server med potetsalaten.
Tips!

Miks rømme, hvitløk og friske urter til en grønn saus, og server til.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat