Sesampanert kylling med potet- og kålsalat
Enkel•25 min min
En spennende potetsalat med kål, sukkererter, reddiker og tomater er et godt følge til disse smakfulle kyllingstrimlene. Sesamfrøene setter en pikant smak på retten.
Ingredienser
Antall porsjoner
Potet- og kålsalat:
-
12 stksmå og kokefaste poteter , f.eks. amadine, delt i to
-
½ stkspisskål , i brede strimler
-
1 posesukkererter
-
4 stkreddiker , i båter
-
10 stkcherrytomater , i båter
-
4 ssolivenolje
-
3 sseplesidereddik
-
½ tssalt
-
¼ tspepper
Kylling:
-
4 stkkyllingbryst , i lange strimler
-
½ tssalt
-
¼ tspepper
-
4 sssesamfrø
-
4 ssgriljermel
-
1 ssTINE® Meierismør til steking
Slik gjør du det
-
1
Kok potet mør i lettsaltet vann. La kål og sukkerert koke med potetene de siste 2 minuttene av koketiden.
-
2
Sil fra vannet og skyll poteter, kål og sukkererter i kaldt vann. Ha over i en bolle.
-
3
Ha reddik og tomat i bollen med poteter, kål og sukkererter. Hell over olje og eddik, og krydre med salt og pepper. Vend sammen.
Kylling:
-
4
Krydre kylling med salt og pepper. Bland sesamfrø og griljermel i en bolle. Snu kyllingen i blandingen.
-
5
Stek i smør i en stekepanne over middels varme til kyllingen er gjennomstekt og har pen farge. Server med potetsalaten.