Skip to main content
TINE Kjøkken Logo
Del

Sesampanert kylling med potet- og kålsalat

Enkel
25min

En spennende potetsalat med kål, sukkererter, reddiker og tomater er et godt følge til disse smakfulle kyllingstrimlene. Sesamfrøene setter en pikant smak på retten.

4
(5)
Sesampanert kylling med potet- og kålsalat

Ingredienser

Potet- og kålsalat:

12 stk
små og kokefaste potet, f.eks. amadine, delt i to
½ stk
spisskål, i brede strimler
1 pose
sukkererter
4 stk
reddik, i båter
10 stk
cherrytomat, i båter
4 ss
olivenolje
3 ss
eplesidereddik
½ ts
salt
¼ ts
pepper

Kylling:

4 stk
kyllingbryst, i lange strimler
½ ts
salt
¼ ts
pepper
4 ss
sesamfrø
4 ss
griljermel
1 ss
TINE® Meierismør til steking

Slik gjør du

Kylling:

Tips

Miks rømme, hvitløk og friske urter til en grønn saus, og server til.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter