349042

Sesampanert kylling med potet- og kålsalat

0
5
Enkel25 min
En spennende potetsalat med kål, sukkererter, reddiker og tomater er et godt følge til disse smakfulle kyllingstrimlene. Sesamfrøene setter en pikant smak på retten.

Ingredienser

Antall porsjoner

Potet- og kålsalat:

  • 12 stk
    små og kokefaste poteter , f.eks. amadine, delt i to
  • ½ stk
    spisskål , i brede strimler
  • 1 pose
    sukkererter
  • 4 stk
    reddiker , i båter
  • 10 stk
    cherrytomater , i båter
  • 4 ss
    olivenolje
  • 3 ss
    eplesidereddik
  • ½ ts
    salt
  • ¼ ts
    pepper

Kylling:

  • 4 stk
    kyllingbryst , i lange strimler
  • ½ ts
    salt
  • ¼ ts
    pepper
  • 4 ss
    sesamfrø
  • 4 ss
    griljermel
  • 1 ss
    TINE Meierismør til steking

Slik gjør du det

  1. 1

    Kok potet mør i lettsaltet vann. La kål og sukkerert koke med potetene de siste 2 minuttene av koketiden.

  2. 2

    Sil fra vannet og skyll poteter, kål og sukkererter i kaldt vann. Ha over i en bolle.

  3. 3

    Ha reddik og tomat i bollen med poteter, kål og sukkererter. Hell over olje og eddik, og krydre med salt og pepper. Vend sammen.

Kylling:

  1. 4

    Krydre kylling med salt og pepper. Bland sesamfrø og griljermel i en bolle. Snu kyllingen i blandingen.

  2. 5

    Stek i smør i en stekepanne over middels varme til kyllingen er gjennomstekt og har pen farge. Server med potetsalaten.

Tips

Miks rømme, hvitløk og friske urter til en grønn saus, og server til.

Del denne oppskriften: