Sesampanert kylling med potet- og kålsalat
Enkel
25min
En spennende potetsalat med kål, sukkererter, reddiker og tomater er et godt følge til disse smakfulle kyllingstrimlene. Sesamfrøene setter en pikant smak på retten.
4.0
(5)

Ingredienser
Potet- og kålsalat:
12 stk
små og kokefaste potet, f.eks. amadine, delt i to
½ stk
spisskål, i brede strimler
1 pose
sukkererter
4 stk
reddik, i båter
10 stk
cherrytomat, i båter
4 ss
olivenolje
3 ss
eplesidereddik
½ ts
salt
¼ ts
pepper
Kylling:
4 stk
kyllingbryst, i lange strimler
½ ts
salt
¼ ts
pepper
4 ss
sesamfrø
4 ss
griljermel
1 ss
TINE® Meierismør til steking
Slik gjør du
Kylling:
Trykk for å vurdere oppskriften
Tips
Miks rømme, hvitløk og friske urter til en grønn saus, og server til.



