Håndkle og blad
349042
(55)

Sesampanert kylling med potet- og kålsalat

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

En spennende potetsalat med kål, sukkererter, reddiker og tomater er et godt følge til disse smakfulle kyllingstrimlene. Sesamfrøene setter en pikant smak på retten.

Håndkle

Ingredienser

Antall porsjoner

Potet- og kålsalat:

12 stksmå og kokefaste poteter, f.eks. amadine, delt i to
½ stkspisskål, i brede strimler
1 posesukkererter
4 stkreddiker, i båter
10 stkcherrytomater, i båter
4 ssolivenolje
3 sseplesidereddik
½ tssalt
¼ tspepper

Kylling:

4 stkkyllingbryst, i lange strimler
½ tssalt
¼ tspepper
4 sssesamfrø
4 ssgriljermel
1 ssTINE Meierismør til steking
BladBlad

Slik gjør du det

  • Potet- og kålsalat:

    1. Kok potet mør i lettsaltet vann. La kål og sukkerert koke med potetene de siste 2 minuttene av koketiden.
    2. Sil fra vannet og skyll poteter, kål og sukkererter i kaldt vann. Ha over i en bolle.
    3. Ha reddik og tomat i bollen med poteter, kål og sukkererter. Hell over olje og eddik, og krydre med salt og pepper. Vend sammen.
    1. Krydre kylling med salt og pepper. Bland sesamfrø og griljermel i en bolle. Snu kyllingen i blandingen.
    2. Stek i smør i en stekepanne over middels varme til kyllingen er gjennomstekt og har pen farge. Server med potetsalaten.
Blått hjerte
Tips!

Miks rømme, hvitløk og friske urter til en grønn saus, og server til.

kommentar

Kommentarer

HåndkleBlått hjerteKjærlighet i god mat