tablecloth-basil
Rask kylling tikka masala
(153)

Rask kylling tikka masala

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

En god og rask oppskrift på en kylling tikka masala. Dette er en rett med små smakseksplosjoner som sender tankene til India.

Tablecloth

Ingredienser

Antall porsjoner

Ris:

4 dlbasmatiris

Tikka masala:

400 gkyllingfileter
1 ssTINE Meierismør til steking
1 stkpaprika
½ dlchili
3 stkvårløk
1 tshvitløksfedd
1 sshakket, frisk ingefær
½ dlhakket, frisk koriander
2 tsgaram masala
3 dlTINE Yoghurt Naturell
3 sstomatpuré
½ tssalt
¼ tspepper

Raita:

½ dlslangeagurk
3 dlTINE Yoghurt Naturell
½ dlfrisk mynte
1 tshvitløksfedd
½ tssalt
¼ tspepper
Basil1Basil2

Slik gjør du det

    1. Kok ris etter anvisningen på pakken.
    1. Del kylling i biter. Brun kyllingen i smør i en stekepanne på middels varme.
    2. Rens og hakk paprika, chili, vårløk og hvitløk og ha det i stekepannen sammen med kyllingen. Rens og finhakk ingefær og frisk koriander. Krydre med garam masala, koriander og ingefær.
    3. Hell i yoghurt og tomatpuré, og la småkoke i 5 minutter. Smak til med salt og pepper.
    1. Riv agurk og bland den med yoghurt. Hakk mynte og hvitløk og bland det i. Smak til med salt og pepper.
blue heart
Tips!

Hvis retten skulle koke litt tørr, er det bare å spe på med litt vann.

Comments

Kommentarer

Tableclothblue heartpayoff