Håndkle og blad
Rask kylling tikka masala
(159159)

Rask kylling tikka masala

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

En god og rask oppskrift på en kylling tikka masala. Dette er en rett med små smakseksplosjoner som sender tankene til India.

Håndkle

Ingredienser

Antall porsjoner

Ris:

4 dlbasmatiris

Tikka masala:

400 gkyllingfileter
1 ssTINE Meierismør til steking
1 stkpaprika
½ dlchili
3 stkvårløk
1 tshvitløksfedd
1 sshakket, frisk ingefær
½ dlhakket, frisk koriander
2 tsgaram masala
3 dlTINE Lett Crème Fraîche 18 %
3 sstomatpuré
½ tssalt
¼ tspepper

Raita:

½ dlslangeagurk
3 dlTINE Yoghurt Naturell
½ dlfrisk mynte
1 tshvitløksfedd
½ tssalt
¼ tspepper
BladBlad

Slik gjør du det

    1. Kok ris etter anvisningen på pakken.
    1. Del kylling i biter. Brun kyllingen i smør i en stekepanne på middels varme.
    2. Rens og hakk paprika, chili, vårløk og hvitløk og ha det i stekepannen sammen med kyllingen. Rens og finhakk ingefær og frisk koriander. Krydre med garam masala, koriander og ingefær.
    3. Hell i crème fraîche og tomatpuré, og la småkoke i 5 minutter. Smak til med salt og pepper.
    1. Riv agurk og bland den med yoghurt. Hakk mynte og hvitløk og bland det i. Smak til med salt og pepper.
Blått hjerte
Tips!

Hvis retten skulle koke litt tørr, er det bare å spe på med litt vann.

kommentar

Kommentarer

HåndkleBlått hjerteKjærlighet i god mat