
Ovnsstekte kyllinglår med nudel-wok
Grillede saftige kyllinglår, servert med sprø wokede grønnsaker og nudler, er en rett som fort kan bli en familiefavoritt.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1
Sett ovnen på 225 °C. Legg kyllinglår i en ildfast form. Ha vann i formen, og dekk med folie. Varm midt i ovnen i ca. 16 minutter eller til lårene er gjennomvarme.
Tips
Hvis du ønsker sprøtt skinn på lårene, kan folien fjernes fra formen når lårene er varme. Flytt så formen opp mot grillelementet i ovnen i et par minutter.
- 2
Kok nudler etter anvisning på pakken. Skyll nudlene i kaldt vann, og ha dem over i en sikt slik at vannet renner fra.
Tips
Du kan også kjøpe ferdigkokte nudler.
- 3
Varm opp en stor stekepanne eller wok, og ha i olje. Wok gulrot, paprika, sukkererter og vårløk i 2 minutter, eller til de fortsatt er litt sprø.
- 4
Vend sammen grønnsaker og nudler, og ha over soyasaus og sesamfrø. Server med kyllinglår.
Tips
Til wokking kan du bruke en stekepanne eller wok. Å wokke er å steke raskt i olje på høy varme.
Flere fristende oppskrifter
