Nachos med kylling
Enkel•45 min min
Med nachos, kyllingkjøttdeig og TINE® Petite Fraîche 5% fett kan du lage en skikkelig digg middag!
Ingredienser
Antall porsjoner
-
400 gkyllingkjøttdeig
-
1 ssolje
-
200 ghermetiske hvite bønner
-
1 stkløk , finhakket
-
2 feddhvitløk
-
1 stkrød chili
-
1 tsmalt koriander
-
1 tspaprikapulver
-
1 tskummin
-
2 tschilipulver
-
1 ssfrisk koriander
-
400 ghakkede hermetiske tomater
-
300 g
-
1 posenachochips
-
200 grevet TINE® Norsk Cheddar
-
2 ssjalapenos
-
1 dlvårløk , skivet
Slik gjør du det
-
1
Stek kyllingkjøttdeig i olje. Tilsett finhakket løk, chili og hvitløk.
-
2
Kjør kokte hvite bønner grovt i en blender. Bland med kjøttet.
-
3
Tilsett malt koriander, paprikapulver, kummin og chilipulver. Stek i 1 minutt.
-
4
Ha oppi hakkede tomater. Tilsett deretter mesteparten av petite fraîche, men spar litt til serveringen. Kok lett i 2-3 minutter.
-
5
Ha nachos i en serveringsskål, dryss over revet cheddar. Legg kyllingkjøttet over, og topp til slutt med jalapeños, vårløk og en god klatt med petite fraîche.