Kremet

Nachos med kylling

0
1
Enkel45 min
Med nachos, kyllingkjøttdeig og TINE® Petite Fraîche 5% fett kan du lage en skikkelig digg middag! 

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 400 g
    kyllingkjøttdeig
  • 1 ss
    olje
  • 200 g
    hermetiske hvite bønner
  • 1 stk
    løk , finhakket
  • 2 fedd
    hvitløk
  • 1 stk
    rød chili
  • 1 ts
    malt koriander
  • 1 ts
    paprikapulver
  • 1 ts
    kummin
  • 2 ts
    chilipulver
  • 1 ss
    frisk koriander
  • 400 g
    hakkede hermetiske tomater
  • 300 g
  • 1 pose
    nachochips
  • 200 g
  • 2 ss
    jalapenos
  • 1 dl
    vårløk , skivet

Slik gjør du det

  1. 1

    Stek kyllingkjøttdeig i olje. Tilsett finhakket løk, chili og hvitløk.

  2. 2

    Kjør kokte hvite bønner grovt i en blender. Bland med kjøttet.

  3. 3

    Tilsett malt koriander, paprikapulver, kummin og chilipulver. Stek i 1 minutt.

  4. 4

    Ha oppi hakkede tomater. Tilsett deretter mesteparten av petite fraîche, men spar litt til serveringen. Kok lett i 2-3 minutter.

  5. 5

    Ha nachos i en serveringsskål, dryss over revet cheddar. Legg kyllingkjøttet over, og topp til slutt med jalapeños, vårløk og en god klatt med petite fraîche.

Del denne oppskriften: