
Nachos med kylling
Med nachos, kyllingkjøttdeig og TINE® Petite Fraîche 5% fett kan du lage en skikkelig digg middag!

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1
Stek kyllingkjøttdeig i olje. Tilsett finhakket løk, chili og hvitløk.
- 2
Kjør kokte hvite bønner grovt i en blender. Bland med kjøttet.
- 3
Tilsett malt koriander, paprikapulver, kummin og chilipulver. Stek i 1 minutt.
- 4
Ha oppi hakkede tomater. Tilsett deretter mesteparten av petite fraîche, men spar litt til serveringen. Kok lett i 2-3 minutter.
- 5
Ha nachos i en serveringsskål, dryss over revet cheddar. Legg kyllingkjøttet over, og topp til slutt med jalapeños, vårløk og en god klatt med petite fraîche.