Kyllingfilet i grønnsaksform
Enkel
30min
Enkel og saftig kyllingfilet i grønnsaksform.
3.6
(137)

Ingredienser
1 stk
gul paprika
1 stk
rød paprika
2 stk
rødløk
1 stk
squash
4 stk
tomat
2 ss
olivenolje
½ ts
salt
¼ ts
pepper
4 stk
kyllingfilet
3 dl
hurtigris eller annen type ris
Slik gjør du
Trykk for å vurdere oppskriften
Tips
#1: Du kan fint bytte ut kyllingfilet med for eksempel laksefilet, men da bør du steke grønnsakene alene de første 10 minuttene, før de får selskap av fisken de siste 10.
#2: Ønsker du en stekeflate på kyllingene, så kan du brune dem såvidt på hver side i en varm stekepanne tilsatt en blanding av olje og smør. Ha kyllingfiletene deretter over i den ildfaste fomren og stek dem videre der som angitt i oppskriften.
#3: Ønsker du å ha full kontroll over kjøttet? Bruk steketermometer! Stikk det inn i den tykkeste delen av kyllingen og ta den ut når det viser 73°C. La kyllingen hvile noen minutter før servering.


