Kyllingfilet i grønnsaksform
Enkel•30 min min
Enkel og saftig kyllingfilet i grønnsaksform.
Ingredienser
Antall porsjoner
Kylling og grønnsaker
-
1 stkgul paprika
-
1 stkrød paprika
-
2 stkrødløk
-
1 stksquash
-
4 stktomater
-
2 ssolivenolje
-
½ tssalt
-
¼ tspepper
-
4 stkkyllingfileter
-
3 dlhurtigris eller annen type ris
Slik gjør du det
-
1
Varm opp ovnen til 180 °C varmluft eller 200 °C på over- og undervarme. Vask og kutt paprika, rødløk og squash i jevnstore biter. Skjær tomat i grove biter. Krydre kyllingen med salt og pepper og stek den lett på hver side slik at den får stekeskorpe.
-
2
Ha alle grønnsakene i en ildfast form og vend inn olivenolje, salt og pepper. Legg kyllingfiletene på toppen av grønnsakene. Krydre til med salt og pepper før du steker alt midt i ovnen i ca. 20 minutter.
-
3
Mens retten steker i ovnen, koker du ris etter anvisningen på pakken. Server kylling, grønnsaker og ris sammen.