Kyllingenchilada

Kyllingenchilada

Kommentarer 1
  • Enkel
  • 20 min
Smaksrik meksikansk kyllingenchilada med en litt sterk saus.

Ingredienser

Antall porsjoner

400 g grillet kyllingbryst
2 stk løk
½ ss TINE Meierismør
2 dl TINE Crème Fraîche Original
½ ts karri
½ ts sambal oelek

Tilbehør:

8 stk tortillalefser
2 dl Jarlsberg® Revet
2 dl ruccola
16 stk cherrytomater

Slik gjør du det

    1. Du trenger en ildfast form. Sett stekeovnen på 225 °C.
    2. Bruk ferdig grillet kyllingbryst eller deler av en kylling. Strimle kjøttet. Rens løken og hakk den. Stek den myk i smør i en stekepanne og tilsett kylingkjøttet.
    3. Rør i crème fraîche, karri og sambal oelek. La det koke opp.
    4. Legg fyllet i tortillalefsene og rull sammen. Legg dem tett i tett i en ildfast form. Strø over revet ost og gratiner i ovn i ca. 10 minutter. Server med ruccola og cherrytomater.
Tips!

Sambal oelek består av ulike sorter chilipepper som er most sammen. Sambal oelek passer perfekt til asiatiske matretter, som smakstilsetting i gryter, til ris og til enchilada.

Kommentar

Kommentarer

  • Renathe

    7 år siden
    Denne retten er supergod men i stedenfor lefse skal jeg prøve lage dette surret inn i kålblader :) Da jeg går på lavkarbo :) Har smakt selve kylling fyllet det var super godt

    Kommenter  (6)


Det er mye kjærlighet i god mat