Kyllingenchilada

Kyllingenchilada

1
35
Enkel20 min
Smaksrik meksikansk kyllingenchilada med en litt sterk saus.

Ingredienser

Antall porsjoner

Tilbehør:

Slik gjør du det

  1. 1

    Du trenger en ildfast form. Sett stekeovnen på 225 °C.

  2. 2

    Bruk ferdig grillet kyllingbryst eller deler av en kylling. Strimle kjøttet. Rens løken og hakk den. Stek den myk i smør i en stekepanne og tilsett kylingkjøttet.

  3. 3

    Rør i crème fraîche, karri og sambal oelek. La det koke opp.

  4. 4

    Legg fyllet i tortillalefsene og rull sammen. Legg dem tett i tett i en ildfast form. Strø over revet ost og gratiner i ovn i ca. 10 minutter. Server med ruccola og cherrytomater.

Tips

Sambal oelek består av ulike sorter chilipepper som er most sammen. Sambal oelek passer perfekt til asiatiske matretter, som smakstilsetting i gryter, til ris og til enchilada.

Del denne oppskriften: