placeholder image
1

Kyllingenchilada

(29)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Smaksrik meksikansk kyllingenchilada med en litt sterk saus.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

400 ggrillet kyllingbryst
2 stkløk
½ ssTINE Meierismør
2 dlTINE Crème Fraîche Original
½ tskarri
½ tssambal oelek

Tilbehør:

8 stktortillalefser
2 dlJarlsberg® Revet
2 dlruccola
16 stkcherrytomater

Slik gjør du det

    1. Du trenger en ildfast form. Sett stekeovnen på 225 °C.
    2. Bruk ferdig grillet kyllingbryst eller deler av en kylling. Strimle kjøttet. Rens løken og hakk den. Stek den myk i smør i en stekepanne og tilsett kylingkjøttet.
    3. Rør i crème fraîche, karri og sambal oelek. La det koke opp.
    4. Legg fyllet i tortillalefsene og rull sammen. Legg dem tett i tett i en ildfast form. Strø over revet ost og gratiner i ovn i ca. 10 minutter. Server med ruccola og cherrytomater.

Tips:

Sambal oelek består av ulike sorter chilipepper som er most sammen. Sambal oelek passer perfekt til asiatiske matretter, som smakstilsetting i gryter, til ris og til enchilada.

Kommentarer