
Kyllingenchilada
Smaksrik meksikansk kyllingenchilada med en litt sterk saus.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Tilbehør:
Fremgangsmåte
- 1
Du trenger en ildfast form. Sett stekeovnen på 225 °C.
- 2
Bruk ferdig grillet kyllingbryst eller deler av en kylling. Strimle kjøttet. Rens løken og hakk den. Stek den myk i smør i en stekepanne og tilsett kylingkjøttet.
- 3
Rør i crème fraîche, karri og sambal oelek. La det koke opp.
- 4
Legg fyllet i tortillalefsene og rull sammen. Legg dem tett i tett i en ildfast form. Strø over revet ost og gratiner i ovn i ca. 10 minutter. Server med ruccola og cherrytomater.
Tips
Sambal oelek består av ulike sorter chilipepper som er most sammen. Sambal oelek passer perfekt til asiatiske matretter, som smakstilsetting i gryter, til ris og til enchilada.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter



