Kyllingenchilada
Enkel•20 min min
Smaksrik meksikansk kyllingenchilada med en litt sterk saus.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
400 ggrillet kyllingbryst
-
2 stkløk
-
½ ss
-
2 dl
-
½ tskarri
-
½ tssambal oelek
Tilbehør:
-
8 stktortillalefser
-
2 dlJarlsberg® Revet
-
2 dlruccola
-
16 stkcherrytomater
Slik gjør du det
-
1
Du trenger en ildfast form. Sett stekeovnen på 225 °C.
-
2
Bruk ferdig grillet kyllingbryst eller deler av en kylling. Strimle kjøttet. Rens løken og hakk den. Stek den myk i smør i en stekepanne og tilsett kylingkjøttet.
-
3
Rør i crème fraîche, karri og sambal oelek. La det koke opp.
-
4
Legg fyllet i tortillalefsene og rull sammen. Legg dem tett i tett i en ildfast form. Strø over revet ost og gratiner i ovn i ca. 10 minutter. Server med ruccola og cherrytomater.