Skip to main content
TINE Kjøkken Logo

Kyllingenchilada

Enkel
20min

Smaksrik meksikansk kyllingenchilada med en litt sterk saus.

4.1
(55)
Next ImageKyllingenchilada

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

400 g
grillet kyllingbryst
2 stk
løk
0.5 ts
karri
0.5 ts
sambal oelek

Tilbehør:

8 stk
tortillalefse
2 dl
Revet JARLSBERG®
2 dl
ruccola
16 stk
cherrytomat

Fremgangsmåte

  1. Du trenger en ildfast form. Sett stekeovnen på 225 °C.

  2. Bruk ferdig grillet kyllingbryst eller deler av en kylling. Strimle kjøttet. Rens løken og hakk den. Stek den myk i smør i en stekepanne og tilsett kylingkjøttet.

  3. Rør i crème fraîche, karri og sambal oelek. La det koke opp.

  4. Legg fyllet i tortillalefsene og rull sammen. Legg dem tett i tett i en ildfast form. Strø over revet ost og gratiner i ovn i ca. 10 minutter. Server med ruccola og cherrytomater.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Sambal oelek består av ulike sorter chilipepper som er most sammen. Sambal oelek passer perfekt til asiatiske matretter, som smakstilsetting i gryter, til ris og til enchilada.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter