
Kylling, ris og grønnsaker
Saftig og god kylling med karriris, blomkål og brokkoli. Dette er en middagsrett som faller i smak hos de fleste.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1
Kok opp vann i to ulike kjeler, en til ris og en til grønnsaker. I vannet til risen har du i karri. Kok ris etter anvisningen på pakken.
- 2
Skjær rødløk i skiver. Stek kyllingfilet og rødløk i en panne med smør på middels sterk varme. Stek til kjøttet er gjennomstekt, i 4–5 minutter på hver side. Ha på salt og pepper.
- 3
Skjær opp brokkoli og blomkål. Kok sammen til de blir møre, ca. 5 minutter. Server kyllingfilet og ris med brokkoli, blomkål og crème fraîche eller matyoghurt.
Tips
Du kan fint erstatte kyllingen med f.eks. laks eller steinbit.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter



