Skip to main content

Kylling, ris og grønnsaker

Enkel
30min

Saftig og god kylling med karriris, blomkål og brokkoli. Dette er en middagsrett som faller i smak hos de fleste.

4.0
(171)
Next ImageKylling, ris og grønnsaker

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

3 dl
ris eller fullkornsris
1 ts
karri
1 stk
rødløk
4 stk
kyllingfilet
0.5 ts
salt
0.5 ts
pepper
1 stk
brokkoli
1 stk
blomkål
1 dl

Fremgangsmåte

  1. Kok opp vann i to ulike kjeler, en til ris og en til grønnsaker. I vannet til risen har du i karri. Kok ris etter anvisningen på pakken.

  2. Skjær rødløk i skiver. Stek kyllingfilet og rødløk i en panne med smør på middels sterk varme. Stek til kjøttet er gjennomstekt, i 4–5 minutter på hver side. Ha på salt og pepper.

  3. Skjær opp brokkoli og blomkål. Kok sammen til de blir møre, ca. 5 minutter. Server kyllingfilet og ris med brokkoli, blomkål og crème fraîche eller matyoghurt.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Du kan fint erstatte kyllingen med f.eks. laks eller steinbit.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter