Kylling, ris og grønnsaker
Saftig og god kylling med karriris, blomkål og brokkoli. Dette er en middagsrett som faller i smak hos de fleste.
Enkel•30 min•4 personer
Ingredienser
- 3 dl ris, eller fullkornsris
- 1 ts karri
- 1 stykk rødløk
- 4 stykk kyllingfilet
- 1 ss TINE® Meierismør
- 0.5 ts salt
- 0.5 ts pepper
- 1 stykk brokkoli
- 1 stykk blomkål
- 1 dl TINE® Crème Fraîche Original, eller matyoghurt
Slik gjør du
1
Kok opp vann i to ulike kjeler, en til ris og en til grønnsaker. I vannet til risen har du i karri. Kok ris etter anvisningen på pakken.
2
Skjær rødløk i skiver. Stek kyllingfilet og rødløk i en panne med smør på middels sterk varme. Stek til kjøttet er gjennomstekt, i 4–5 minutter på hver side. Ha på salt og pepper.
3
Skjær opp brokkoli og blomkål. Kok sammen til de blir møre, ca. 5 minutter.
Server kyllingfilet og ris med brokkoli, blomkål og crème fraîche eller matyoghurt.
TipsDu kan fint erstatte kyllingen med f.eks. laks eller steinbit.