
Kylling jalfrezi
Pakistan grenser mot Kina i nord, og jalfrezi er det som oppstår når pakistanerne tar den kinesiske matlagingen innover seg: deilig krydret olje til å koke kyllingen i, der grønn chili er et must. Chicken jalfrezi er kyllingrett du bare må prøve!

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
TIL SERVERING
Fremgangsmåte
- 1
Del kylling i biter og mariner med salt, chilipulver, pepper, chilisaus og ketsjup i ca. 30 minutter.
- 2
Del tomat i biter og fres med most hvitløk i olje i en stekepanne i ca. 5 minutter. Tilsett kyllingen og marinaden, og kok til kyllingen begynner å bli mør, ca. 10 minutter.
- 3
Kok ris etter anvisning på pakken og varm nanbrød hvis ønskelig. Grovhakk koriander og skjær grønn chili i ringer.
Tips
Oppskrift på Hjemmelaget nanbrød finner du her.
- 4
Del paprika og løk i biter og stek i ca. 2 minutter med spisskummen og koriander i en separat panne. Bland så med kyllingen og server med koriander og chili oppå, og med ris og nanbrød til.
Tips
Bruk kylling jalfrezi som fyll til wraps, gjerne i chapatibrød.
Tips
Jalfrezi kan være alt fra mildt til superhot, du velger selv styrken når du lager maten. Ofte brukes krem eller yoghurt for å mildne maten, og man drikker store mengder indisk øl til.
Flere fristende oppskrifter



