Saag med kylling
Enkel
1t 15min
Saag er en rett av spinatblader kokt i curry. Alene serveres det i Pakistan som tilbehør, men når det kokes sammen med kylling (Saag chicken) blir det straks en velsmakende hjemmelaget hovedrett.
4.1
(64)

Ingredienser
0.5 dl
olje
4 stk
kyllinglår
400 g
spinat
1 dl
vann
2 stk
løk
5 stk
hvitløksfedd
3 cm
frisk ingefær
3 stk
tomat
1 ts
malt koriander
½ ts
kajennepepper
½ ts
gurkemeie
2 stk
kardemommefrø
2 stk
nellikspiker
1 ts
salt
1 dl
1 ts
garam masala
6 ss
2 ss
Til servering
2 dl
ris
4 stk
nanbrød
Slik gjør du
Tips
Det er ikke vanskelig å lage dine egne nanbrød om du har tid. Oppskrift på hjemmelaget nanbrød finner du her!
Trykk for å vurdere oppskriften
Tips
Alle typer grønne blader kan brukes til Saag, som sennepskål, grønnkål, og bladbeter, eller du kan bruke finhakket brokkoli.





