Helstekt kalkun med baconstuffing og portvinsaus
Middels
3t 20min
Helstekt kalkun er både mager og god festmat. For mange er det nyttårsmiddag, mens andre har det på julaften.
3.7
(185)

Ingredienser
stuffing:
250 g
brød i terninger
100 g
bacon
2 ss
TINE® Meierismør til steking
200 g
sjampinjong
1 stk
løk
1 bunt
kruspersille
1 stk
egg
1 ts
salt
½ ts
grovmalt pepper
portvinsaus:
8 dl
kraft kokt av innmaten
4 ss
hvetemel, ca
1.5 dl
1.5 dl
portvin
2 ss
½ ts
salt
¼ ts
pepper
Slik gjør du
Stuffing:
Kraft til saus:
Portvinsaus:
Trykk for å vurdere oppskriften
Tips
Du bør beregne ca. 500 g per person. Steketiden er ca. 30 minutter per kilo kalkun.




