Helstekt kalkun med Waldorfsalat
Middels
2t 30min
Kalkun hører nyttårsaften til, men den blir jo ofte tørr. Her er trikset som for alltid vil sørge for at du ikke trenger å steke brystet tørt før beina er ferdige.
3.7
(148)

Ingredienser
Kalkun
1 ss
olje
1 stk
kalkun
1 ½ ts
salt
1 ½ ts
pepper
125 g
2 stk
hvitløk, delt i 2
1 stk
sitron, i skiver
½ potte
rosmarin
Waldorfsalat
2 stk
syrlige eple
2 stk
stangselleri
140 g
ananasring, tilsvarer en liten boks
200 g
drue
200 g
hodekål
½ stk
sitron saften fra
1 dl
valnøtter, ev. hasselnøtter
Tilbehør
1.2 kg
potet
600 g
rosenkål
Slik gjør du
Kalkun
Tips
Riv restekjøttet av kalkunen og bland med BBQ saus og server med coleslaw i burgerbrød første nyttårsdag. Pulled Turkey-burger er perfekt dagen derpå-mat.
Waldorfsalat
Dressing
Tilbehør
Trykk for å vurdere oppskriften
Tips
Beregn ca. 1/2 time steketid per kilo.





