Grillspyd med coleslaw
Enkel
1t
Kyllingfilet marinert med masse krydder spiller godt på lag med en syrlig og frisk coleslaw. Serveres rykende, rett fra grillen.
3.8
(12)

Ingredienser
3 stk
kyllingfilet
Marinade:
1 ss
fersk ingefær
1 stk
lime (saften av)
1 ss
paprikapulver
1 ts
gurkemeie
1 ts
malt spisskummen
1 ts
chilipulver
½ ts
pepper
0.5 dl
olivenolje
Coleslaw:
3 stk
gulrot
¼ stk
hodekål
1 dl
majones (gjerne en lettvariant)
1 dl
1 ts
salt
1 ss
sitronsaft
1 ts
nykvernet pepper
Kylling og tilbehør:
4 stk
grillspyd
3 ss
salt til kyllingen
4 stk
grove pølsebrød
Slik gjør du
Marinade:
Coleslaw:
Kylling og tilbehør:
Tips
Hvis du bruker trespyd, bør du legge dem i vann i ca. 20 minutter før de benyttes. Da unngår du at de begynner å brenne.
Trykk for å vurdere oppskriften
Tips
Grilling på direkte varme betyr at maten grilles rett over varmen, og egner seg til grilling av mindre kjøttstykker, burgere, pølser og grønnsaker.




