Grillet Brie
Grillet brie passer både til dessert og som tilbehør til biffen. Prøv denne spennende varianten med lun nektarin, vannmelon, honning og pistasjenøtter.
Enkel•15 min•1 personer
Ingredienser
- 1 skive vannmelon
- 1 stykk Dovre Norsk Brie
- 2 ss olje, til pensling
- 1 stykk nektarin
- 2 ss honning
- 1 stykk zest fra lime
- 50 g pistasjnøtt
- 2 stilk mynte
Slik gjør du
1
Tenn på grillen.
TipsDenne retten kan også lages i stekepannen.
2
Del vannmelon i skiver. Grill over direkte varme i ca. 5 minutter, på begge sider.
3
Pensle brie med olje og grill på svak varme i 2-3 minutter på hver side. Pass på slik at det ikke blir for varmt, da smelter osten.
4
Kutt nektarin i biter. Bland honning sammen med zest fra lime. Rist pistasjenøtter i en tørr stekepanne og sett til side.
5
Ha grillet ost og grillet vannmelon over på en tallerken, og hell over blandingen med honning og limezest. Topp med ristede pistasjenøtter, nektarin og mynte.