Grillet Brie
Grillet brie passer både til dessert og som tilbehør til biffen. Prøv denne spennende varianten med lun nektarin, vannmelon, honning og pistasjenøtter.

Ingredienser
Porsjoner
Slik gjør du
- 1
Tenn på grillen.
Tips
Denne retten kan også lages i stekepannen.
- 2
Del vannmelon i skiver. Grill over direkte varme i ca. 5 minutter, på begge sider.
- 3
Pensle brie med olje og grill på svak varme i 2-3 minutter på hver side. Pass på slik at det ikke blir for varmt, da smelter osten.
- 4
Kutt nektarin i biter. Bland honning sammen med zest fra lime. Rist pistasjenøtter i en tørr stekepanne og sett til side.
- 5
Ha grillet ost og grillet vannmelon over på en tallerken, og hell over blandingen med honning og limezest. Topp med ristede pistasjenøtter, nektarin og mynte.