Grillet Brie
Enkel•15 min min
Grillet brie passer både til dessert og som tilbehør til biffen. Prøv denne spennende varianten med lun nektarin, vannmelon, honning og pistasjenøtter.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
1 skivevannmelon
-
1 stk
-
2 ssolje til pensling
-
1 stknektarin
-
2 sshonning
-
1 stkzest fra lime
-
50 gpistasjnøtter
-
2 stilkermynte
Slik gjør du det
-
1
Tenn på grillen.
Tips
Denne retten kan også lages i stekepannen.
-
2
Del vannmelon i skiver. Grill over direkte varme i ca. 5 minutter, på begge sider.
-
3
Pensle brie med olje og grill på svak varme i 2-3 minutter på hver side. Pass på slik at det ikke blir for varmt, da smelter osten.
-
4
Kutt nektarin i biter. Bland honning sammen med zest fra lime. Rist pistasjenøtter i en tørr stekepanne og sett til side.
-
5
Ha grillet ost og grillet vannmelon over på en tallerken, og hell over blandingen med honning og limezest. Topp med ristede pistasjenøtter, nektarin og mynte.