
Grillet Brie
Enkel•15 min min
Grillet brie passer både til dessert og som tilbehør til biffen. Prøv denne spennende varianten med lune plommer, honning og valnøtter.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
4 stkplommer
-
1 stkDovre Norsk Brie eller annen Brie
-
1 ssolje til steking/pensling
-
6 sshonning
-
50 gvalnøtter
-
½ tspepper
-
½ tssalt
Slik gjør du det
-
1
Tenn på grillen.
Tips
Denne retten kan også lages i stekepannen.
-
2
Del plommene i to, og ta ut steinen i midten. Grill over direkte varme i ca. 5 minutter, med kjøttsiden ned.
-
3
Pensle brie med olje og grill på svak varme i 2-3 minutter på hver side. Pass på slik at det ikke blir for varmt, da smelter osten.
-
4
Ha grillet ost og plommer over på en tallerken, og hell over akasiehonning. Topp med valnøtter, nykvernet pepper og salt.