Antall porsjoner
4
1. Sett ovnen på 220 °C. Ha nøtter, sukker og honning i en langpanne dekket med bakepapir. Stek i ovnen i 5 minutter.
2. Rør godt så nøttene er godt dekket av sukker og honning og stek videre i ca. 5 minutter eller til nøttene er jevnt glaserte og gylne.
3. Grovhakk tørkede aprikoser og vend aprikos og tørkede tranebær med nøttene. Avkjøl nøtteblandingen og oppbevar i en lufttett boks.
4. Pensle brødskivene med olje og grill på den ene siden til gylne. Bruk indirekte varme, dvs at du fyrer opp den ene siden av grillen og griller på den andre.
5. Snu skivene og legg på brie i skiver. Sett på lokk og grill videre til osten er smeltet og skiven er godt grillet på undersiden. Server med nøtteblanding og honning.
Grillet crostini med brie og nøtteblanding
Crostini er italiensk for ristet brød; Deilige sprø skiver ristet med litt olivenolje. Crostini passer perfekt med god brie, nøtter og aprikos.
Porsjoner