Skip to main content

Crostini med ost og balsamicobakt småløk

Enkel
40min

Disse munnfullene egner seg godt sammen med aperitiff i et selskap, en ekstra god kveld i sofakroken eller til å ta med til tapasbordet.

4.8
(9)
Next ImageCrostini med ost og balsamicobakt småløk

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

8 skiver
baguette
150 g
gorgonzola eller Norzola®
50 g
valnøtter

Balsamicobakt småløk

6 stk
små rødløk
0.5 dl
balsamicoeddik
2 ts
sukker
1 bunt
frisk timian

Fremgangsmåte

  1. Sett ovnen på 200 °C. Skjær topp og bunn av løken og fjern det ytterste skallet. Sett dem i en liten ildfast form og hell over balsamico, strø over sukker og legg i små klatter med smør og finhakket timian.

  2. Stekes i ovnen i 25-30 minutter eller til myke og karamelliserte. Øs gjerne litt av balsamicoen over løken underveis.

  3. Rist valnøttene et par minutter i en tørr stekepanne.

  4. Rist gjerne brødet litt og fordel biter med ost, valnøtter og balsamicobakt småløk på skivene. Pynt med litt frisk timian.

Trykk for å vurdere oppskriften

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter