
Crostini med ost og balsamicobakt småløk
Disse munnfullene egner seg godt sammen med aperitiff i et selskap, en ekstra god kveld i sofakroken eller til å ta med til tapasbordet.

Ingredienser
Antall porsjoner
Balsamicobakt småløk
Fremgangsmåte
- 1
Sett ovnen på 200 °C. Skjær topp og bunn av løken og fjern det ytterste skallet. Sett dem i en liten ildfast form og hell over balsamico, strø over sukker og legg i små klatter med smør og finhakket timian.
- 2
Stekes i ovnen i 25-30 minutter eller til myke og karamelliserte. Øs gjerne litt av balsamicoen over løken underveis.
- 3
Rist valnøttene et par minutter i en tørr stekepanne.
- 4
Rist gjerne brødet litt og fordel biter med ost, valnøtter og balsamicobakt småløk på skivene. Pynt med litt frisk timian.