Skip to main content
TINE Kjøkken Logo
Del

Grillspyd med nakkekoteletter

Enkel
30min

Spicy grillspyd servert med tzatziki og salat i tortillalefser. Nakkekoteletter er saftig og mørt, og passer derfor ypperlig til grillspyd.

4.6
(27)
Grillspyd med nakkekoteletter

Ingredienser

Tzatziki:

1 stk
slangeagurk
2 stk
hvitløksfedd
½ ts
salt
¼ ts
nykvernet hvit pepper

Marinade:

½ ts
salt
½ ts
pepper
1 ss
garam masala
2 ss
paprikapulver
4 ss
olje
4 stk
nakkekoteletter
4 stk
grillspyd

Tilbehør:

4 stk
tortillalefse
2 dl
blandet salat
4 ss
mangochutney

Slik gjør du

  1. Tips

    La gjerne tzatzikien stå avkjølt ca. 1 time før servering, da får den en fyldigere smak.

Marinade:

  1. Tips

    Trespyd bør legges i vann i ca. 20 minutter før de benyttes. Da unngår du at de brenner opp.

Tilbehør:

Tips

Dårlig vær? Grillspydene kan også stekes i stekepannen med litt smør, 4-5 minutter på hver side.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter