Grillspyd med nakkekoteletter
Enkel
30min
Spicy grillspyd servert med tzatziki og salat i tortillalefser. Nakkekoteletter er saftig og mørt, og passer derfor ypperlig til grillspyd.
4.6
(27)

Ingredienser
Tzatziki:
1 stk
slangeagurk
2 stk
hvitløksfedd
3 dl
TINE® Yoghurt Naturell Gresk Type eller kesam
½ ts
salt
¼ ts
nykvernet hvit pepper
Marinade:
½ ts
salt
½ ts
pepper
1 ss
garam masala
2 ss
paprikapulver
4 ss
olje
4 stk
nakkekoteletter
4 stk
grillspyd
Tilbehør:
4 stk
tortillalefse
2 dl
blandet salat
4 ss
mangochutney
Slik gjør du
Tips
La gjerne tzatzikien stå avkjølt ca. 1 time før servering, da får den en fyldigere smak.
Marinade:
Tips
Trespyd bør legges i vann i ca. 20 minutter før de benyttes. Da unngår du at de brenner opp.
Tilbehør:
Trykk for å vurdere oppskriften
Tips
Dårlig vær? Grillspydene kan også stekes i stekepannen med litt smør, 4-5 minutter på hver side.




