Butter chicken
Enkel
55min
Vi nordmenn elsker indisk mat og her får du oppskriften på en klassiker. Husk at kjøttet bør få marinere seg i 4 timer eller over natten.
4.1
(97)

porsjoner
4
5 stk
hvitløksfedd
3 cm
ingefærrot
1 ss
soyaolje
1 ts
salt
1 ss
garam masala
1 ts
paprikapulver
¼ ts
safrantråd eller gurkemeie
4 stk
kyllinglår
1 stk
løk
4 ss
6 stk
hele kardemommekapsel
1 stk
hel kanelstang
4 stk
hel nellikspiker
2 stk
chili
2 boks
hermetiske tomater, grovhakket
2 ss
tomatpuré
1 dl
cashewnøtter
3 dl
vann
2 dl
Til servering
4 ss
koriander
4 ss
cashewnøtter
4 stk
nanbrød
Slik gjør du
Trykk for å vurdere oppskriften
Tips
I indisk mat brukes det mye forskjellig krydder. Har du ikke alt, er det bare å smake seg fram til din egen smakskombinasjon.






