Kylling korma
Enkel
40min
Kylling korma, eller Chicken Korma er en god og krydret indisk rett, med få ingredienser som gir mye smak. Denne oppskriften fra India vil du elske! Husk at kyllingen bør marineres i 2 timer.
3.9
(93)

Porsjoner
4
2 ss
ingefær, hakket
2 stk
hvitløksfedd
1 ss
garam masala
½ ts
tørket chiliflak
1.5 dl
mandelskiver
1 kg
kyllinglår
2 ss
tomatpuré
6 stk
hele kardemommekapsel
1 ss
spisskummen
1 ts
gurkemeie
75 g
2 stk
rødløk
0.5 dl
Raita
0.5 dl
rødløk
1 stk
hvitløksfedd
2 ss
limesaft
¼ ts
malt koriander
¼ ts
spisskummen
1 stk
agurk
4 ss
frisk mynte
½ ts
salt
¼ ts
pepper
Til servering
3 dl
ris
2 ss
frisk koriander
2 ss
mandelflak
1 glass
mangochutney
Slik gjør du
Tips
Du kan også bruke en stavmikser eller morter.
Raita
Til servering
Til servering
Tips
Nanbrød og en frisk salat er også godt til.
Trykk for å vurdere oppskriften
Tips
Bruk gjerne en hel kylling delt i biter. Koker du kjøttet på beina gir det mer smak, selv om det er litt mer grisete å spise. Husk nok servietter!





