Skip to main content
TINE Kjøkken Logo

Indisk kyllinggryte

Enkel
40min

En eksotisk gryterett med kylling og krydder. Ettersom retten er litt sterk og serveres med mangochutney, balanseres den godt med yoghurt naturell.

3.9
(425)
Lagre
Skriv ut
Del
Indisk kyllinggryte

Ingredienser

1 stk
løk, finhakket
2 stk
hvitløksfedd, finhakket
1 stk
rød chili, finhakket
1 ss
ingefær, finhakket
4 stk
kyllingfilet, i biter
2 ss
garam masala
1 ss
karri
1 ss
sukker
1 boks
hermetiske tomater, hakkete
2 dl
kremet kokosmelk
2 dl
cashewnøtter, grovhakkete

Til servering:

0.5 dl
frisk koriander
1 dl
mangochutney

Slik gjør du

  1. Tips

    Ønsker du en tykkere og glattere saus, kan du fjerne kyllingbitene og kjøre sausen med stavmikser. Kok den gjerne inn noen ekstra minutter.

Tips

Gryteretter som dette smaker ofte enda bedre dagen etterpå, så lag den gjerne kvelden før, eller planlegg å servere retten to dager på rad.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter