Skip to main content
TINE Kjøkken Logo
Del

Myntechutney

Enkel
35min

Mynte er perfekt til lam, men også andre kjøttyper og fiskeretter, og yoghurtbasen gir et fint brekk mot sterk mat. Skal du ha pakistansk, indisk eller annen lignende type middag er hjemmelaget myntechutney forfriskende tilbehør som gjør måltidet ekstra godt. Denne oppskriften gir ca. 4 dl chutney.

3.9
(9)
Myntechutney

stykker

1

2 dl
mynteblad
1 dl
frisk koriander
1 stk
grønn chili
1 stk
vårløk
1 stk
hvitløksfedd
½ ts
malt spisskummen
1 ts
garam masala

Slik gjør du

Tips

Chutney betyr ”å slikke” så det sier seg selv at dette er tilbehør for slikkmunner. Oppbevar i kjøleskap, holder seg 3-4 dager.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter