Myntechutney

Myntechutney

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 35 min
Mynte er perfekt til lam, men også andre kjøttyper og fiskeretter, og yoghurtbasen gir et fint brekk mot sterk mat. Skal du ha pakistansk, indisk eller annen lignende type middag er hjemmelaget myntechutney forfriskende tilbehør som gjør måltidet ekstra godt. Denne oppskriften gir ca. 4 dl chutney.

Ingredienser

Antall porsjoner

2 dl TINE Yoghurt Naturell
2 dl mynteblader
1 dl frisk koriander
1 stk grønn chili
1 stk vårløk
1 stk hvitløksfedd
½ ts malt spisskummen
1 ts garam masala

Slik gjør du det

    1. Kjør yoghurt, mynteblader, korianderblader, grønn chili, hakket vårløk, hvitløk, spisskummen og garam masala i en kjøkkenmaskin med knivblad eller med stavmikser til du har en jevn saus.
    2. La susen stå tildekket i kjøleskapet i minst 30 minutter før servering.
Tips!

Chutney betyr ”å slikke” så det sier seg selv at dette er tilbehør for slikkmunner. Oppbevar i kjøleskap, holder seg 3-4 dager.

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat