Myntechutney
Enkel
35min
Mynte er perfekt til lam, men også andre kjøttyper og fiskeretter, og yoghurtbasen gir et fint brekk mot sterk mat. Skal du ha pakistansk, indisk eller annen lignende type middag er hjemmelaget myntechutney forfriskende tilbehør som gjør måltidet ekstra godt. Denne oppskriften gir ca. 4 dl chutney.
3.9
(9)

Porsjoner
1
2 dl 
 mynteblad 
1 dl 
 frisk koriander 
1 stk 
 grønn chili 
1 stk 
 vårløk 
1 stk 
 hvitløksfedd 
½ ts 
 malt spisskummen 
1 ts 
 garam masala 
Slik gjør du
Trykk for å vurdere oppskriften
Tips
Chutney betyr ”å slikke” så det sier seg selv at dette er tilbehør for slikkmunner. Oppbevar i kjøleskap, holder seg 3-4 dager.



