Myntechutney

(1)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Mynte er perfekt til lam, men også andre kjøttyper og fiskeretter, og yoghurtbasen gir et fint brekk mot sterk mat. Skal du ha pakistansk, indisk eller annen lignende type middag er hjemmelaget myntechutney forfriskende tilbehør som gjør måltidet ekstra godt. Denne oppskriften gir ca. 4 dl chutney.

Antall stykker

1

Ingredienser

2 dlTINE Yoghurt Naturell
2 dlmynteblader
1 dlfrisk koriander
1 stkgrønn chili
1 stkvårløk
1 stkhvitløksfedd
½ tsmalt spisskummen
1 tsgaram masala
 Les kommentarer (0) Legg i handleliste

Slik gjør du det

    1. Kjør yoghurt, mynteblader, korianderblader, grønn chili, hakket vårløk, hvitløk, spisskummen og garam masala i en kjøkkenmaskin med knivblad eller med stavmikser til du har en jevn saus.
    2. La susen stå tildekket i kjøleskapet i minst 30 minutter før servering.

Tips:

Chutney betyr ”å slikke” så det sier seg selv at dette er tilbehør for slikkmunner. Oppbevar i kjøleskap, holder seg 3-4 dager.

Kommentarer

  Legg til kommentar