Skip to main content
TINE Kjøkken Logo

Myntechutney

Enkel
35min

Mynte er perfekt til lam, men også andre kjøttyper og fiskeretter, og yoghurtbasen gir et fint brekk mot sterk mat. Skal du ha pakistansk, indisk eller annen lignende type middag er hjemmelaget myntechutney forfriskende tilbehør som gjør måltidet ekstra godt. Denne oppskriften gir ca. 4 dl chutney.

3.8
(8)
Next ImageMyntechutney

Ingredienser

Antall porsjoner

1

Ingredienser

2 dl
mynteblad
1 dl
frisk koriander
1 stk
grønn chili
1 stk
vårløk
1 stk
hvitløksfedd
0.5 ts
malt spisskummen
1 ts
garam masala

Fremgangsmåte

  1. Kjør yoghurt, mynteblader, korianderblader, grønn chili, hakket vårløk, hvitløk, spisskummen og garam masala i en kjøkkenmaskin med knivblad eller med stavmikser til du har en jevn saus.

  2. La susen stå tildekket i kjøleskapet i minst 30 minutter før servering.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Chutney betyr ”å slikke” så det sier seg selv at dette er tilbehør for slikkmunner. Oppbevar i kjøleskap, holder seg 3-4 dager.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter