Kylling kokt i krydret yoghurtsaus bevarer kyllingens saftighet og tilsetter både friskhet og varme. For optimal Pakistansk middagsopplevelse må du ikke glemme nanbrød til å suge opp den gode sausen. Husk å sette av 5-6 timer om du skal lage yoghurtmassen selv.
Tørket bukkehornkløver-blader får du kjøpt i asiatiske supermarkeder eller helsekostbutikker. Du kan ev. bruke 2 ss friske selleriblader per ss tørkede bukkehornkløverblader. NB: Er du allergisk mot peanøtter, bør du unngå bukkehornkløver.
Tips
Vil du spare tid kan du marinere kyllingen i fyldig yoghurt eller kefir.
Dahi Malai Murgh
Enkel
40min
Kylling kokt i krydret yoghurtsaus bevarer kyllingens saftighet og tilsetter både friskhet og varme. For optimal Pakistansk middagsopplevelse må du ikke glemme nanbrød til å suge opp den gode sausen. Husk å sette av 5-6 timer om du skal lage yoghurtmassen selv.
Tørket bukkehornkløver-blader får du kjøpt i asiatiske supermarkeder eller helsekostbutikker. Du kan ev. bruke 2 ss friske selleriblader per ss tørkede bukkehornkløverblader. NB: Er du allergisk mot peanøtter, bør du unngå bukkehornkløver.
Trykk for å vurdere oppskriften
Tips
Vil du spare tid kan du marinere kyllingen i fyldig yoghurt eller kefir.