
Dahi Malai Murgh
Kylling kokt i krydret yoghurtsaus bevarer kyllingens saftighet og tilsetter både friskhet og varme. For optimal Pakistansk middagsopplevelse må du ikke glemme nanbrød til å suge opp den gode sausen. Husk å sette av 5-6 timer om du skal lage yoghurtmassen selv.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Til servering
Fremgangsmåte
- 1
Sett et dørslag over en bolle og dekk det med et rent kjøkkenhåndkle eller tynt stoff. Ha i yoghurt, stram kledet rundt og la renne av seg i 5-6 timer til en fast yoghurtmasse.
- 2
Del kylling i biter og mariner i yoghurtmassen med salt og pepper i 20 minutter.
- 3
Varm klarnet smør i en stor stekepanne, ha i kyllingen og marinaden. Rør rundt, ha på lokk og la kyllingen koke til akkurat gjennomstekt, omtrent 10-15 minutter avhengig av størrelsen på bitene.
- 4
Senk varmen og tilsett fløte og bukkehornkløver. Blandingen bør ikke koke etter at fløten er tilsatt.
Tips
Tørket bukkehornkløver-blader får du kjøpt i asiatiske supermarkeder eller helsekostbutikker. Du kan ev. bruke 2 ss friske selleriblader per ss tørkede bukkehornkløverblader. NB: Er du allergisk mot peanøtter, bør du unngå bukkehornkløver.
- 5
Skjær rødløk i tynne båter, agurken i skiver og miks med grønn salat. Server kyllinggryten med salat og nanbrød.
Tips
Vil du spare tid kan du marinere kyllingen i fyldig yoghurt eller kefir.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter

