Skip to main content
TINE Kjøkken Logo

Bulgur med kylling og spinat

Enkel
30min

Bulgur minner om couscous, men er mer næringsrikt. Denne deilige retten med kylling, spinat og mascarpone må prøves!

3.6
(118)
Next ImageBulgur med kylling og spinat

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

300 g
bulgur
1 ss
TINE® Meierismør til steking
3 stk
kyllingbryst, i biter
1 stk
paprika, i biter
1 stk
purre, i biter
0.5 ts
salt
0.25 ts
pepper
2 stk
hvitløksfedd, hakkete
100 g
spinat
2 ss
tomatpuré
4 ss
mascarpone

Fremgangsmåte

  1. Kok bulgur som anvist på pakken.

    Tips

    Kok bulguren i buljong for ekstra smak.

  2. Smelt smør i en stekepanne. Stek kylling, paprika og purre i 4–5 minutter på medium sterk varme. Krydre med salt, pepper og hvitløk. Vend inn spinat.

    Tips

    Bytt ut kyllingen med mørt lamme-, svine- eller oksekjøtt.

  3. Sil vannet fra bulguren og ha i smør og tomatpuré. Rør rundt i bulguren med en gaffel til den er luftig, og anrett med kylling og grønnsaker. Ha på klatter med mascarpone, og server.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Hvis du har dårlig tid, kan du bytte ut bulguren med couscous.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter