Bulgur med kylling og spinat

(21)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Bulgur minner om couscous, men er mer næringsrikt. Denne deilige retten med kylling, spinat og mascarpone må prøves!

Antall porsjoner

Ingredienser

300 gbulgur
1 ssTINE Meierismør til steking
3 stkkyllingbryst, i biter
1 stkpaprika, i biter
1 stkpurre, i biter
½ tssalt
¼ tspepper
2 stkhvitløksfedd, hakkete
100 gspinat
1 ssTINE Meierismør
2 sstomatpuré
4 ssmascarpone

Slik gjør du det

    1. Kok bulgur som anvist på pakken.

      Tips:

      Kok bulguren i buljong for ekstra smak.

    2. Smelt smør i en stekepanne. Stek kylling, paprika og purre i 4–5 minutter på medium sterk varme. Krydre med salt, pepper og hvitløk. Vend inn spinat.

      Tips:

      Bytt ut kyllingen med mørt lamme-, svine- eller oksekjøtt.

    3. Sil vannet fra bulguren og ha i smør og tomatpuré. Rør rundt i bulguren med en gaffel til den er luftig, og anrett med kylling og grønnsaker. Ha på klatter med mascarpone, og server.

Tips:

Hvis du har dårlig tid, kan du bytte ut bulguren med couscous.

Kommentarer

  Legg til kommentar