
Bulgur med kylling og spinat
Bulgur minner om couscous, men er mer næringsrikt. Denne deilige retten med kylling, spinat og mascarpone må prøves!

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1
Kok bulgur som anvist på pakken.
Tips
Kok bulguren i buljong for ekstra smak.
- 2
Smelt smør i en stekepanne. Stek kylling, paprika og purre i 4–5 minutter på medium sterk varme. Krydre med salt, pepper og hvitløk. Vend inn spinat.
Tips
Bytt ut kyllingen med mørt lamme-, svine- eller oksekjøtt.
- 3
Sil vannet fra bulguren og ha i smør og tomatpuré. Rør rundt i bulguren med en gaffel til den er luftig, og anrett med kylling og grønnsaker. Ha på klatter med mascarpone, og server.
Tips
Hvis du har dårlig tid, kan du bytte ut bulguren med couscous.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter


