Håndkle og blad
Bulgur med kylling og spinat
(2828)

Bulgur med kylling og spinat

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Bulgur minner om couscous, men er mer næringsrikt. Denne deilige retten med kylling, spinat og mascarpone må prøves!

Håndkle

Ingredienser

Antall porsjoner

300 gbulgur
1 ssTINE Meierismør til steking
3 stkkyllingbryst, i biter
1 stkpaprika, i biter
1 stkpurre, i biter
½ tssalt
¼ tspepper
2 stkhvitløksfedd, hakkete
100 gspinat
1 ssTINE Meierismør
2 sstomatpuré
4 ssmascarpone
BladBlad

Slik gjør du det

    1. Kok bulgur som anvist på pakken.
      Blått hjerte
      Tips!

      Kok bulguren i buljong for ekstra smak.

    2. Smelt smør i en stekepanne. Stek kylling, paprika og purre i 4–5 minutter på medium sterk varme. Krydre med salt, pepper og hvitløk. Vend inn spinat.
      Blått hjerte
      Tips!

      Bytt ut kyllingen med mørt lamme-, svine- eller oksekjøtt.

    3. Sil vannet fra bulguren og ha i smør og tomatpuré. Rør rundt i bulguren med en gaffel til den er luftig, og anrett med kylling og grønnsaker. Ha på klatter med mascarpone, og server.
Blått hjerte
Tips!

Hvis du har dårlig tid, kan du bytte ut bulguren med couscous.

kommentar

Kommentarer

HåndkleBlått hjerteKjærlighet i god mat