Bulgur med kylling og spinat
Bulgur minner om couscous, men er mer næringsrikt. Denne deilige retten med kylling, spinat og mascarpone må prøves!
Enkel•30 min•4 personer
Ingredienser
- 300 g bulgur
- 1 ss TINE® Meierismør, til steking
- 3 stykk kyllingbryst, , i biter
- 1 stykk paprika, , i biter
- 1 stykk purre, , i biter
- 0.5 ts salt
- 0.25 ts pepper
- 2 stykk hvitløksfedd, , hakkete
- 100 g spinat
- 1 ss TINE® Meierismør
- 2 ss tomatpuré
- 4 ss mascarpone
Slik gjør du
1
Kok bulgur som anvist på pakken.
TipsKok bulguren i buljong for ekstra smak.
2
Smelt smør i en stekepanne. Stek kylling, paprika og purre i 4–5 minutter på medium sterk varme. Krydre med salt, pepper og hvitløk. Vend inn spinat.
TipsBytt ut kyllingen med mørt lamme-, svine- eller oksekjøtt.
3
Sil vannet fra bulguren og ha i smør og tomatpuré. Rør rundt i bulguren med en gaffel til den er luftig, og anrett med kylling og grønnsaker. Ha på klatter med mascarpone, og server.
TipsHvis du har dårlig tid, kan du bytte ut bulguren med couscous.