Bulgur med kylling og spinat

Bulgur med kylling og spinat

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 30 min
Bulgur minner om couscous, men er mer næringsrikt. Denne deilige retten med kylling, spinat og mascarpone må prøves!

Ingredienser

Antall porsjoner

300 g bulgur
1 ss TINE Meierismør til steking
3 stk kyllingbryst , i biter
1 stk paprika , i biter
1 stk purre , i biter
½ ts salt
¼ ts pepper
2 stk hvitløksfedd , hakkete
100 g spinat
1 ss TINE Meierismør
2 ss tomatpuré
4 ss mascarpone

Slik gjør du det

    1. Kok bulgur som anvist på pakken.
      Tips!

      Kok bulguren i buljong for ekstra smak.

    2. Smelt smør i en stekepanne. Stek kylling, paprika og purre i 4–5 minutter på medium sterk varme. Krydre med salt, pepper og hvitløk. Vend inn spinat.
      Tips!

      Bytt ut kyllingen med mørt lamme-, svine- eller oksekjøtt.

    3. Sil vannet fra bulguren og ha i smør og tomatpuré. Rør rundt i bulguren med en gaffel til den er luftig, og anrett med kylling og grønnsaker. Ha på klatter med mascarpone, og server.
Tips!

Hvis du har dårlig tid, kan du bytte ut bulguren med couscous.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat