
Bulgur med kylling og spinat
Enkel•30 min min
Bulgur minner om couscous, men er mer næringsrikt. Denne deilige retten med kylling, spinat og mascarpone må prøves!
Ingredienser
Antall porsjoner
-
300 gbulgur
-
1 ssTINE® Meierismør til steking
-
3 stkkyllingbryst , i biter
-
1 stkpaprika , i biter
-
1 stkpurre , i biter
-
½ tssalt
-
¼ tspepper
-
2 stkhvitløksfedd , hakkete
-
100 gspinat
-
1 ss
-
2 sstomatpuré
-
4 ssmascarpone
Slik gjør du det
-
1
Kok bulgur som anvist på pakken.
Tips
Kok bulguren i buljong for ekstra smak.
-
2
Smelt smør i en stekepanne. Stek kylling, paprika og purre i 4–5 minutter på medium sterk varme. Krydre med salt, pepper og hvitløk. Vend inn spinat.
Tips
Bytt ut kyllingen med mørt lamme-, svine- eller oksekjøtt.
-
3
Sil vannet fra bulguren og ha i smør og tomatpuré. Rør rundt i bulguren med en gaffel til den er luftig, og anrett med kylling og grønnsaker. Ha på klatter med mascarpone, og server.