Andebryst
Middels
40min
Dette er festmat! Server klassisk pannestekt andebryst med fløyelsmyk potetmos og frisk, eksotisk pasjonsfruktsaus.
4.0
(11)

Ingredienser
2 stk
andebryst
½ ts
salt
½ ts
pepper
3 kvist
frisk timian
Pasjonsfruktsaus
4 stk
pasjonsfrukt
2 dl
hønsebuljong
3 dl
6 ss
3 ss
flytende honning
½ ts
salt
¼ ts
hvit pepper
1 stk
pasjonsfrukt
Slik gjør du
Potetmos
Pannestekt andebryst
Tips
Andebryst kan være ganske rødt i midten. Ønsker du full kontroll, kan du bruke et termometer. Kjernetemperaturen skal være på ca. 58 °C.
Pasjonsfruktsaus
Tips
Server gjerne lettdampede grønnsaker til, f.eks. gulrøtter, asparges, rosenkål eller grønne bønner.
Trykk for å vurdere oppskriften






