Andeconfit med potetmos og rødkålsalat
Enkel
2t
And er festmat og det å konfitere, koke i fett, er en spennende måte å tilberede denne delikatessen på. Husk at andelårene skal stå kaldt i 6 - 8 timer, gjerne over natten, med salt.
3.6
(47)

Ingredienser
4 stk
andelår
2 ss
salt (maldonsalt)
1 stk
hvitløk
1 ts
pepperkorn
2 kvist
timian
2 stk
rosmarin
6 dl
solsikkeolje (ev. andefett)
RØDKÅLSALAT
¼ stk
rødkål
½ stk
fennikel
½ stk
sitron
2 ss
olivenolje
2 ss
bladpersille
4 ss
hakkede hasselnøtter
Slik gjør du
Tips
Alternativt kan du steke lårene på 100 °C i 4 - 5 timer.
Trykk for å vurdere oppskriften
Tips
Det finnes ferdig konfitert andelår å få kjøpt, enten vakuumpakket eller hermetiserte. Det er et godt alternativ om du har dårlig med tid.




