Pasjonsfruktsaus
Enkel•25 min min
En fruktig og original saus med pasjonsfrukt som er perfekt til andebryst eller andre fete kjøttretter.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
4 stkpasjonsfruktpulp
-
2 dlhønsebuljong eventuelt buljongterning løst opp i vann
-
3 dl
Til servering
-
6 ss
-
3 ssflytende honning
-
½ tssalt
-
¼ tshvit pepper
-
1 stkpasjonsfruktpulp
Slik gjør du det
-
1
Del pasjonsfrukt i to og skrap ut innholdet i en kjele. Tilsett buljong, kok opp og la småkoke til halv mengde, ca. 10 minutter.
-
2
Sil sausen over i en ren gryte, tilsett fløte og kok ned til halv mengde.
-
3
Ta sausen av platen, visp inn honning, smør i biter og ekstra pasjonsfruktkjøtt. Smak til med salt og hvitt pepper.