Tips
Når du sper med potetmel, er det viktig å la sausen koke opp litt mellom hver dose slik at du ikke bruker mer enn nødvendig. Du kan også spe med maisenna som drysses rett i.
Antall porsjoner
4
Når du sper med potetmel, er det viktig å la sausen koke opp litt mellom hver dose slik at du ikke bruker mer enn nødvendig. Du kan også spe med maisenna som drysses rett i.
Tips
Skal du ha tiur eller røy til middag, er det viktig med en god saus til. Denne sausen har en spiss av akevitt og brunost som gjør den vilt god og litt original. Sausen passer også til annen skogsfugl som rype og orrfugl.

Når du sper med potetmel, er det viktig å la sausen koke opp litt mellom hver dose slik at du ikke bruker mer enn nødvendig. Du kan også spe med maisenna som drysses rett i.
Kok gjerne kraft på skrog og innmat selv om du har en hel fugl. Bruker du ferdigkjøpt kraft kan det være lurt å vente med å tilsette salt til helt til slutt, da de ofte kan være litt salte.