Wokede nudler med strimlet svinekjøtt og grønnsaker

Wokede nudler med strimlet svinekjøtt og grønnsaker

Kommentarer 2
  • Enkel
  • 15 min
Stekte nudler med magert svinekjøtt og masse deilige grønnsaker er både sunt og godt. Ananasbiter gir retten et spennende innslag av sødme og friskhet.

Ingredienser

Antall porsjoner

2 ss olje
600 g strimlet svinekjøtt
2 stk hvitløksfedd , finhakket
½ ts salt
¼ ts pepper
500 g nudler , kokt
4 ss soyasaus
100 g sukkererter , delt i to
1 stk rød paprika , i biter
1 boks hermetisk ananas , i biter

Slik gjør du det

    1. Varm opp olje i en wokpanne. Fres svinekjøtt og hvitløk i 2 minutter. Krydre med salt og pepper, og vend inn nudler og soyasaus.
      Tips!

      Hvis du ikke har wokpanne, kan du bruke en stor stekepanne.

    2. Fordel nudler og svinekjøtt i fire skåler.
    3. Fres sukkerert, paprika og ananas raskt i olje. Ha grønnsakene over nudlene og server.
      Tips!

      Bruk fersk ananas hvis du ønsker, eller mango.

Tips!

Du kan også bruke andre grønnsaker, som kål, bok choy, brokkoli, sjampinjong eller løk.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

  • Maya

    4 år siden
    Denne her var god. Den fikk en frisk smak med ananasen :-)

    Kommenter  (2)

    • Hilsen kokkene fra Melkerampa

      4 år siden
      Hei Maya, Takk for hyggelig tilbakemelding:)

      Kommenter  (1)


Det er mye kjærlighet i god mat