Håndkle og blad
Wokede nudler med strimlet svinekjøtt og grønnsaker
(55)

Wokede nudler med strimlet svinekjøtt og grønnsaker

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Stekte nudler med magert svinekjøtt og masse deilige grønnsaker er både sunt og godt. Ananasbiter gir retten et spennende innslag av sødme og friskhet.

Håndkle

Ingredienser

Antall porsjoner

2 ssolje
600 gstrimlet svinekjøtt
2 stkhvitløksfedd, finhakket
½ tssalt
¼ tspepper
500 gnudler, kokt
4 sssoyasaus
100 gsukkererter, delt i to
1 stkrød paprika, i biter
1 bokshermetisk ananas, i biter
BladBlad

Slik gjør du det

    1. Varm opp olje i en wokpanne. Fres svinekjøtt og hvitløk i 2 minutter. Krydre med salt og pepper, og vend inn nudler og soyasaus.
      Blått hjerte
      Tips!

      Hvis du ikke har wokpanne, kan du bruke en stor stekepanne.

    2. Fordel nudler og svinekjøtt i fire skåler.
    3. Fres sukkerert, paprika og ananas raskt i olje. Ha grønnsakene over nudlene og server.
      Blått hjerte
      Tips!

      Bruk fersk ananas hvis du ønsker, eller mango.

Blått hjerte
Tips!

Du kan også bruke andre grønnsaker, som kål, bok choy, brokkoli, sjampinjong eller løk.

kommentar

Kommentarer

HåndkleBlått hjerteKjærlighet i god mat