Wokede nudler med strimlet svinekjøtt og grønnsaker

Wokede nudler med strimlet svinekjøtt og grønnsaker

2
  • Enkel
  • 15 min
Stekte nudler med magert svinekjøtt og masse deilige grønnsaker er både sunt og godt. Ananasbiter gir retten et spennende innslag av sødme og friskhet.

Ingredienser

2 ss olje
600 g strimlet svinekjøtt
2 stk hvitløksfedd , finhakket
½ ts salt
¼ ts pepper
500 g nudler , kokt
4 ss soyasaus
100 g sukkererter , delt i to
1 stk rød paprika , i biter
1 boks hermetisk ananas , i biter

Slik gjør du det

    1. Varm opp olje i en wokpanne. Fres svinekjøtt og hvitløk i 2 minutter. Krydre med salt og pepper, og vend inn nudler og soyasaus.
      Tips!

      Hvis du ikke har wokpanne, kan du bruke en stor stekepanne.

    2. Fordel nudler og svinekjøtt i fire skåler.
    3. Fres sukkerert, paprika og ananas raskt i olje. Ha grønnsakene over nudlene og server.
      Tips!

      Bruk fersk ananas hvis du ønsker, eller mango.

Tips!

Du kan også bruke andre grønnsaker, som kål, bok choy, brokkoli, sjampinjong eller løk.

Kommentarer

  • Maya

    5 år siden
    Denne her var god. Den fikk en frisk smak med ananasen :-)

     (2)

    • Hilsen kokkene fra Melkerampa

      5 år siden
      Hei Maya, Takk for hyggelig tilbakemelding:)

       (1)


Det er mye kjærlighet i god mat