
Stekte nudler med kylling og grønnsaker
Wok er sunn, rask og veldig god hverdagsmat. Grønnsakene kan varieres i det uendelige, likeså kan kyllingen byttes ut med okse, svin, fisk eller skalldyr.

Ingredienser
Antall porsjoner
4
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1
Varm opp olje i en wokpanne. Fres kylling til den er gjennomstekt. Krydre med salt og pepper, og ta kyllingen fra pannen.
Tips
Hvis du ikke har wokpanne, kan du bruke en stor stekepanne.
- 2
Fres paprika, minimais og sukkerert raskt i olje. Ha kyllingen tilbake i pannen, og vend inn nudler og bønnespirer.
- 3
Ringle over hoi sin saus, og rør rundt til alt er varmt.
Tips
Bruk gjerne andre asiatiske sauser, for eksempel sweet chili- eller teriyakisaus.
- 4
Dryss over sesamfrø, og server.
Tips
For ekstra smak, kan du riste sesamfrøene i en tørr stekepanne.
Tips
Nudlene gir retten fylde, men de kan byttes ut med ris eller flere deilige grønnsaker.