Skip to main content

Stekte nudler med kylling og grønnsaker

Enkel
15min

Wok er sunn, rask og veldig god hverdagsmat. Grønnsakene kan varieres i det uendelige, likeså kan kyllingen byttes ut med okse, svin, fisk eller skalldyr.

4.1
(318)
Next ImageStekte nudler med kylling og grønnsaker

Ingredienser

Antall porsjoner

4

Ingredienser

2 ss
olje
4 stk
kyllingfilet, i biter
0.5 ts
salt
0.25 ts
pepper
1 stk
paprika, i biter
12 stk
minimais, delt i to
100 g
sukkererter, delt i to
500 g
nudler, kokt
100 g
bønnespire
1 dl
hoisinsaus
2 ss
sesamfrø

Fremgangsmåte

  1. Varm opp olje i en wokpanne. Fres kylling til den er gjennomstekt. Krydre med salt og pepper, og ta kyllingen fra pannen.

    Tips

    Hvis du ikke har wokpanne, kan du bruke en stor stekepanne.

  2. Fres paprika, minimais og sukkerert raskt i olje. Ha kyllingen tilbake i pannen, og vend inn nudler og bønnespirer.

  3. Ringle over hoi sin saus, og rør rundt til alt er varmt.

    Tips

    Bruk gjerne andre asiatiske sauser, for eksempel sweet chili- eller teriyakisaus.

  4. Dryss over sesamfrø, og server.

    Tips

    For ekstra smak, kan du riste sesamfrøene i en tørr stekepanne.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Nudlene gir retten fylde, men de kan byttes ut med ris eller flere deilige grønnsaker.

Flere fristende oppskrifter