Skip to main content

Vossakorv med ovnsbakte grønnsaker

Enkel
35min

En nydelig form med ovnsbakte grønnsaker og saftig vossakorv, servert med sennepsrømme.

4.1
(35)
Next ImageVossakorv med ovnsbakte grønnsaker

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

1 stk
liten kålrot, i staver
4 stk
gulrot, i staver
1 stk
stor sellerirot, i staver
2 stk
store søtpotet, delt på langs
4 stk
potet, delt på langs
2 stk
rødløk, i båter
3 stk
hvitløksfedd, finhakket
2 ts
tørket timian
5 ss
olivenolje
1.5 ts
salt
1 ts
malt sort pepper
600 g
Vossakorv
2 ss
frisk oregano/mynte (kan evnt. sløyfes)

Sennepsrømme:

4 ts
grov sennep

Fremgangsmåte

  1. Sett stekeovnen på 220 °C.

  2. Ha kålrot, gulrot, sellerirot, søtpotet, potet, rødløk og hvitløk i en langpanne eller ildfast form. Bland inn olje, timian, salt og pepper. Bakes midt i ovnen i 20-25 minutter, til grønnsakene er møre.

  3. Legg Vossakorv over, mot slutten av steketiden. Beregn ca. 10 minutter. Dryss evt. over frisk oregano.

    Tips

    Bruk gjerne andre typer middagspølser.   

Sennepsrømme:

  1. Rør sammen rømme og sennep, og server.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Man kan variere med andre typer urter, som for eksempel oregano og basilikum.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter