En nydelig form med ovnsbakte grønnsaker og saftig vossakorv, servert med sennepsrømme.
Enkel•35 min•4 personer
Ingredienser
1 stykk liten kålrot, , i staver
4 stykk gulrot, , i staver
1 stykk stor sellerirot, , i staver
2 stykk store søtpotet, , delt på langs
4 stykk potet, , delt på langs
2 stykk rødløk, , i båter
3 stykk hvitløksfedd, , finhakket
2 ts tørket timian
5 ss olivenolje
1.5 ts salt
1 ts malt sort pepper
600 g Vossakorv
2 ss frisk oregano/mynte, (kan evnt. sløyfes)
Sennepsrømme:
3 dl TINE® Lettrømme 17 %
4 ts grov sennep
Slik gjør du
1
Sett stekeovnen på 220 °C.
2
Ha kålrot, gulrot, sellerirot, søtpotet, potet, rødløk og hvitløk i en langpanne eller ildfast form. Bland inn olje, timian, salt og pepper. Bakes midt i ovnen i 20-25 minutter, til grønnsakene er møre.
3
Legg Vossakorv over, mot slutten av steketiden. Beregn ca. 10 minutter. Dryss evt. over frisk oregano.
Tips
Bruk gjerne andre typer middagspølser.
Sennepsrømme:
1
Rør sammen rømme og sennep, og server.
Tips
Man kan variere med andre typer urter, som for eksempel oregano og basilikum.
Lagre
Skriv ut
Del
Vossakorv med ovnsbakte grønnsaker
Enkel
35min
En nydelig form med ovnsbakte grønnsaker og saftig vossakorv, servert med sennepsrømme.