
Svinebiff med paprikasaus
Enkel•30 min min
Svinebiff er hurtiglaget mat, og smaker godt med en frisk paprikasaus og stekte grønnsaker.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
2 ss
-
2 stkrød paprika , i små terninger
-
1 tspaprikapulver
-
2 stksjalottløk , finhakket
-
2 dlgrønnsaksbuljong
-
1 dl
-
½ tssalt
-
½ tsmalt sort pepper
-
600 gsvin ytrefilet , i skiver
-
¾ tssalt
-
½ tskvernet sort pepper
-
4 ss
-
½ lvann
-
½ tssalt
-
200 gbønner
-
2 ssTINE® Meierismør til steking
-
2 stkrødløk , i skiver
-
¼ tssalt
-
¼ tspepper
Slik gjør du det
-
1
Smelt smør i en kjele på middels varme. Tilsett paprika, paprikapulver og løk. La det surre sammen i 1-2 minutter, og ha i buljong. La det koke i ca. 5 minutter, og tilsett melk.
-
2
Kjør sausen glatt med stavmikser, og smak til med salt og pepper. Varm opp rett før servering.
-
3
Krydre kjøtt med salt og pepper. Ha smør i en panne på sterk varme, og brun biffene i 2-3 minutter på hver side. Etterstek på lavere temperatur, i ca. 5 minutter.
Tips
Bytt gjerne ut svinebiff med benfrie koteletter, eller annet hurtigstekt svinekjøtt.
-
4
Kok opp saltet vann. Rens og skyll bønner, og la de fosskoke i 3-4 minutter.
-
5
Smelt smør i en panne på litt høy varme, og ha i bønner og rødløk. Stek til løken er gyllen. Dryss over litt salt og pepper.