Svinebiff med paprikasaus

Svinebiff med paprikasaus

0
  • Enkel
  • 30 min
Svinebiff er hurtiglaget mat, og smaker godt med en frisk paprikasaus og stekte grønnsaker.

Ingredienser

Utstyr

Stavmikser
2 ss TINE Meierismør
2 stk rød paprika , i små terninger
1 ts paprikapulver
2 stk sjalottløk , finhakket
2 dl grønnsaksbuljong
1 dl Tinemelk® Lettmelk 1 % fett
½ ts salt
½ ts malt sort pepper
600 g svin ytrefilet , i skiver
¾ ts salt
½ ts kvernet sort pepper
4 ss TINE Meierismør
½ l vann
½ ts salt
200 g bønner
2 ss TINE Meierismør til steking
2 stk rødløk , i skiver
¼ ts salt
¼ ts pepper

Slik gjør du det

    1. Smelt smør i en kjele på middels varme. Tilsett paprika, paprikapulver og løk. La det surre sammen i 1-2 minutter, og ha i buljong. La det koke i ca. 5 minutter, og tilsett melk.
    2. Kjør sausen glatt med stavmikser, og smak til med salt og pepper. Varm opp rett før servering.
    3. Krydre kjøtt med salt og pepper. Ha smør i en panne på sterk varme, og brun biffene i 2-3 minutter på hver side. Etterstek på lavere temperatur, i ca. 5 minutter.
      Tips

      Bytt gjerne ut svinebiff med benfrie koteletter, eller annet hurtigstekt svinekjøtt.

    4. Kok opp saltet vann. Rens og skyll bønner, og la de fosskoke i 3-4 minutter.
    5. Smelt smør i en panne på litt høy varme, og ha i bønner og rødløk. Stek til løken er gyllen. Dryss over litt salt og pepper.
Tips

Server gjerne med råstekte poteter, ris eller pasta.

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat