placeholder image
0

Svinebiff med paprikasaus

(9)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Svinebiff er hurtiglaget mat, og smaker godt med en frisk paprikasaus og stekte grønnsaker.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Utstyr

Stavmikser

Ingredienser

2 ssTINE Meierismør
2 stkrød paprika, i små terninger
1 tspaprikapulver
2 stksjalottløk, finhakket
2 dlgrønnsaksbuljong
1 dlTinemelk® Lettmelk 1,2 % fett
½ tssalt
½ tsmalt sort pepper
600 gsvin ytrefilet, i skiver
¾ tssalt
½ tskvernet sort pepper
4 ssTINE Meierismør
½ lvann
½ tssalt
200 gbønner
2 ssTINE Meierismør til steking
2 stkrødløk, i skiver
¼ tssalt
¼ tspepper

Slik gjør du det

    1. Smelt smør i en kjele på middels varme. Tilsett paprika, paprikapulver og løk. La det surre sammen i 1-2 minutter, og ha i buljong. La det koke i ca. 5 minutter, og tilsett melk.
    2. Kjør sausen glatt med stavmikser, og smak til med salt og pepper. Varm opp rett før servering.
    3. Krydre kjøtt med salt og pepper. Ha smør i en panne på sterk varme, og brun biffene i 2-3 minutter på hver side. Etterstek på lavere temperatur, i ca. 5 minutter.

      Tips:

      Bytt gjerne ut svinebiff med benfrie koteletter, eller annet hurtigstekt svinekjøtt.

    4. Kok opp saltet vann. Rens og skyll bønner, og la de fosskoke i 3-4 minutter.
    5. Smelt smør i en panne på litt høy varme, og ha i bønner og rødløk. Stek til løken er gyllen. Dryss over litt salt og pepper.

Tips:

Server gjerne med råstekte poteter, ris eller pasta.

Kommentarer