Svinebiff med paprikasaus
Svinebiff er hurtiglaget mat, og smaker godt med en frisk paprikasaus og stekte grønnsaker.

Ingredienser
Porsjoner
Slik gjør du
- 1
Smelt smør i en kjele på middels varme. Tilsett paprika, paprikapulver og løk. La det surre sammen i 1-2 minutter, og ha i buljong. La det koke i ca. 5 minutter, og tilsett melk.
- 2
Kjør sausen glatt med stavmikser, og smak til med salt og pepper. Varm opp rett før servering.
- 3
Krydre kjøtt med salt og pepper. Ha smør i en panne på sterk varme, og brun biffene i 2-3 minutter på hver side. Etterstek på lavere temperatur, i ca. 5 minutter.
Tips
Bytt gjerne ut svinebiff med benfrie koteletter, eller annet hurtigstekt svinekjøtt.
- 4
Kok opp saltet vann. Rens og skyll bønner, og la de fosskoke i 3-4 minutter.
- 5
Smelt smør i en panne på litt høy varme, og ha i bønner og rødløk. Stek til løken er gyllen. Dryss over litt salt og pepper.
Tips
Server gjerne med råstekte poteter, ris eller pasta.