Skip to main content

Svinebiff med paprikasaus

Enkel
30min

Svinebiff er hurtiglaget mat, og smaker godt med en frisk paprikasaus og stekte grønnsaker.

3.6
(21)
Next ImageSvinebiff med paprikasaus

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

2 stk
rød paprika, i små terninger
1 ts
paprikapulver
2 stk
sjalottløk, finhakket
2 dl
grønnsaksbuljong
0.5 ts
salt
0.5 ts
malt sort pepper
600 g
svin ytrefilet, i skiver
0.75 ts
salt
0.5 ts
kvernet sort pepper
0.5 l
vann
0.5 ts
salt
200 g
bønner
2 ss
TINE® Meierismør til steking
2 stk
rødløk, i skiver
0.25 ts
salt
0.25 ts
pepper

Fremgangsmåte

  1. Smelt smør i en kjele på middels varme. Tilsett paprika, paprikapulver og løk. La det surre sammen i 1-2 minutter, og ha i buljong. La det koke i ca. 5 minutter, og tilsett melk.

  2. Kjør sausen glatt med stavmikser, og smak til med salt og pepper. Varm opp rett før servering.

  3. Krydre kjøtt med salt og pepper. Ha smør i en panne på sterk varme, og brun biffene i 2-3 minutter på hver side. Etterstek på lavere temperatur, i ca. 5 minutter.

    Tips

    Bytt gjerne ut svinebiff med benfrie koteletter, eller annet hurtigstekt svinekjøtt.

  4. Kok opp saltet vann. Rens og skyll bønner, og la de fosskoke i 3-4 minutter.

  5. Smelt smør i en panne på litt høy varme, og ha i bønner og rødløk. Stek til løken er gyllen. Dryss over litt salt og pepper.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Server gjerne med råstekte poteter, ris eller pasta.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter