
Svinebiff med paprikasaus
Svinebiff er hurtiglaget mat, og smaker godt med en frisk paprikasaus og stekte grønnsaker.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1
Smelt smør i en kjele på middels varme. Tilsett paprika, paprikapulver og løk. La det surre sammen i 1-2 minutter, og ha i buljong. La det koke i ca. 5 minutter, og tilsett melk.
- 2
Kjør sausen glatt med stavmikser, og smak til med salt og pepper. Varm opp rett før servering.
- 3
Krydre kjøtt med salt og pepper. Ha smør i en panne på sterk varme, og brun biffene i 2-3 minutter på hver side. Etterstek på lavere temperatur, i ca. 5 minutter.
Tips
Bytt gjerne ut svinebiff med benfrie koteletter, eller annet hurtigstekt svinekjøtt.
- 4
Kok opp saltet vann. Rens og skyll bønner, og la de fosskoke i 3-4 minutter.
- 5
Smelt smør i en panne på litt høy varme, og ha i bønner og rødløk. Stek til løken er gyllen. Dryss over litt salt og pepper.
Tips
Server gjerne med råstekte poteter, ris eller pasta.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter


