Svinebiff med paprikasaus

Svinebiff med paprikasaus

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 30 min
Svinebiff er hurtiglaget mat, og smaker godt med en frisk paprikasaus og stekte grønnsaker.

Antall porsjoner

Ingredienser

Utstyr

Stavmikser
2 ss TINE Meierismør
2 stk rød paprika , i små terninger
1 ts paprikapulver
2 stk sjalottløk , finhakket
2 dl grønnsaksbuljong
1 dl Tinemelk® Lettmelk 1,2 % fett
½ ts salt
½ ts malt sort pepper
600 g svin ytrefilet , i skiver
¾ ts salt
½ ts kvernet sort pepper
4 ss TINE Meierismør
½ l vann
½ ts salt
200 g bønner
2 ss TINE Meierismør til steking
2 stk rødløk , i skiver
¼ ts salt
¼ ts pepper

Slik gjør du det

    1. Smelt smør i en kjele på middels varme. Tilsett paprika, paprikapulver og løk. La det surre sammen i 1-2 minutter, og ha i buljong. La det koke i ca. 5 minutter, og tilsett melk.
    2. Kjør sausen glatt med stavmikser, og smak til med salt og pepper. Varm opp rett før servering.
    3. Krydre kjøtt med salt og pepper. Ha smør i en panne på sterk varme, og brun biffene i 2-3 minutter på hver side. Etterstek på lavere temperatur, i ca. 5 minutter.
      Tips!

      Bytt gjerne ut svinebiff med benfrie koteletter, eller annet hurtigstekt svinekjøtt.

    4. Kok opp saltet vann. Rens og skyll bønner, og la de fosskoke i 3-4 minutter.
    5. Smelt smør i en panne på litt høy varme, og ha i bønner og rødløk. Stek til løken er gyllen. Dryss over litt salt og pepper.
Tips!

Server gjerne med råstekte poteter, ris eller pasta.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat