Svinegod lapskaus

Svinegod lapskaus

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 40 min
I dette enkle middagstipset flettes friskheten fra sitronen elegant sammen med svinekjøttet.

Ingredienser

Antall porsjoner

6 stk kokefaste poteter i terninger
200 g gulrøtter
200 g kålrot
600 g svinekjøtt (i strimler eller biter)
1 stk kyllingbuljong (terning blandet i vann)
6 dl vann
¼ ts salt
¼ ts pepper
½ stk sitron (revet skall av)
4 ss hakkede, friske urter (timian, basilikum eller persille)

Slik gjør du det

    1. Skjær potet, gulrot og kålrot i terninger. Ha kjøtt, potet, rotgrønnsaker og buljong i en kjele og dekk med vann.
      Tips!

      Hvis du bruker kokte poteter og rotgrønnsaker istedenfor ukokte, halverer du tiden det tar å tilberede lapskausen.

    2. Kok under lokk i 20 min eller til potetene er myke.
    3. Krydre med salt, pepper og sitron. Vend inn urter og server.
Tips!

Bruk gjerne rester av svinestek eller koteletter.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat