Skip to main content
TINE Kjøkken Logo

Laks med Crème Fraîche

Enkel
20min

Fem ingredienser er alt du trenger til denne lekre lakseoppskriften. Fennikel og sitronpepper gir herlig smak til den Crème Fraîche-baserte sausen.

4.1
(120)
Next ImageLaks med Crème Fraîche

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

600 g
laksefilet
1 stk
fennikel
1 ts
sitronpepper

Fremgangsmåte

  1. Skjær laksefileten i biter, hver på ca. 50 g.

  2. Skjær fenikkel i strimler. Fres den i litt smør i stekepannen uten at den tar farge.

  3. Ha i laksebitene og brun ved høy varme ca. 1 minutt på hver side.

  4. Skru ned varmen og ha i TINE Lett Crème Fraîche i stekepannen sammen med laksefileet og fenikkel. La dette surre i ca. 5 minutter. Blir sausen for tykk, kan du spe med litt vann eller fiskefond.

  5. Server gjerne med kokte poteter og kokte eller bakte rotgrønnsaker til.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Når SALMA stekes eller grilles smaker den best medium rå, da kommer smaken ekstra godt frem. Dersom du ikke får tak i fennikel kan du erstatte den med en løk.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter