Skip to main content

Laks med Crème Fraîche

Enkel
20min

Fem ingredienser er alt du trenger til denne lekre lakseoppskriften. Fennikel og sitronpepper gir herlig smak til den Crème Fraîche-baserte sausen.

4.1
(120)
Next ImageLaks med Crème Fraîche

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

600 g
laksefilet
1 stk
fennikel
1 ts
sitronpepper

Fremgangsmåte

  1. Skjær laksefileten i biter, hver på ca. 50 g.

  2. Skjær fenikkel i strimler. Fres den i litt smør i stekepannen uten at den tar farge.

  3. Ha i laksebitene og brun ved høy varme ca. 1 minutt på hver side.

  4. Skru ned varmen og ha i TINE Lett Crème Fraîche i stekepannen sammen med laksefileet og fenikkel. La dette surre i ca. 5 minutter. Blir sausen for tykk, kan du spe med litt vann eller fiskefond.

  5. Server gjerne med kokte poteter og kokte eller bakte rotgrønnsaker til.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Når SALMA stekes eller grilles smaker den best medium rå, da kommer smaken ekstra godt frem. Dersom du ikke får tak i fennikel kan du erstatte den med en løk.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter