The Boss fra Kverneriet

The Boss burger fra Kverneriet

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 40 min
Her er oppskrift på superdigge The boss fra Kverneriet. Hamburger toppet med stekt løk, sopp, Jarslberg®, honning- og pepperglasert bacon og chipotle-majones. Denne må du bare prøve!

Antall porsjoner

Ingredienser

8 skiver bacon
1 ts flytende honning
4 stk aromasjampinjonger
1 stk portobellosopp
1 ss TINE Meierismør
1 bunt timian
¼ ts salt
¼ ts pepper
1 stk løk
600 g kvernet høyrygg av storfe
8 skiver Jarlsberg® Original
4 ss chipotlemajones
4 stk hamburgerbrød

Chipotlemajones

2 dl Hellmanns majones
2 ts soyasaus
2 ts honning
2 ts Tabasco Chipotle
¼ ts salt
¼ ts pepper

Slik gjør du det

    1. Sett ovnen på 200 °C. Legg baconskiver på en stekeplate og drypp over litt honning og krydre med pepper. Stek i ovnen i 15 minutter eller til sprø.
    2. Del sopp i biter og stek myk i smør med litt timian. Smak til med salt og pepper.
    3. Del løk i ca. 2 cm tykke skiver og stek i litt olje på middels varme til al dente.
    4. Form burgere av kjøttet og stek på høy varme til akkurat gjennomstekt. Legg ost, løk og sopp på burgeren rett før den er ferdig stekt. Sett et lokk over og stek videre i noen sekunder. Burgeren er klar når osten er smeltet.
    5. Smør chipotlemajones på både bunn og topp av brødet. Legg burgeren med ost, løk og sopp på, topp med bacon og brød.
  1. Chipotlemajones

    1. Rør sammen majones, soya, honning, tabasco, salt og pepper. Smak til med mer tabasco om du ønsker en sterkere majones.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat