Hamburger med cottage cheese-dressing

Hamburger med cottage cheese-dressing

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 20 min
Tilfør litt ekstra protein til en digg og saftig burger med denne cottage cheese-dressingen. Agurkbiter gjør den frisk og god.

Ingredienser

Antall porsjoner

1 stk løk
2 stk hvitløksfedd
400 g karbonadedeig
1 stk egg
2 ss hvetemel
1 ts røkt paprika
2 ss barbequesaus
1 ss TINE Meierismør

COTTAGE CHEESE-DRESSING

2 dl grovrevet agurker
1 stk hvitløksfedd
4 dl TINE Mager Cottage Cheese
¼ ts salt
¼ ts pepper

TIL SERVERING

1 stk avokado
2 stk hamburgerbrød
4 blader hjertesalat eller annen salat du liker
4 stk tomatskiver

Slik gjør du det

    1. Lag dressingen ved å rive agurk på et grovt rivjern og finhakke hvitløk. Vend med cottage cheese og smak til med salt og pepper.
      Tips!

      Press væsken ut av revet agurk ved å presse den godt mellom hendene. Da unngår du at dressingen blir veldig rennende.

    2. Finhakk løk og hvitløk til burgerne og bland med karbonadedeig, egg, mel, røkt paprika og bbq-saus. Form til burgere og stek i en panne med smør på medium høy varme til så vidt gjennomstekt.
    3. Skrell avokado, fjern steinen og del i skiver på langs. Server stekte hamburgere i hamburgerbrød med hjertesalat, tomatskiver, avokado og masse cottage cheese-dressing.
Tips!

Dette er to store porsjoner til veldig sultne mennesker. Du kan lage fire små burgere av samme oppskrift hvis du har mye annet tilbehør.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat