Tunfisksalat med laks og cottage cheese
Enkel•15 min min
En stor lunsj eller lett middag; med fisk, cottage cheese og friske grønnsaker får du i deg det kroppen trenger.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
½ stkbrokkoli
-
½ stkrød paprika
-
½ stkrødløk
-
150 gvarmrøkt laks
-
1 bokshermetisk tunfisk i vann (1 boks veier ca. 185 g)
-
4 dl
-
1 tssoyasaus
-
1 tsworcestershiresaus
-
½ stklime
Til servering
-
4 skivergrovbrød
-
4 ts
Slik gjør du det
-
1
Del brokkoli og paprika i små biter, og finsnitt rødløk. Del laks i biter og vend alt sammen i en bolle.
-
2
La tunfisk renne av og rør inn med cottage cheese, soyasaus og worchestershire saus. Press limesaft over og rør godt. Server med grovbrød og smør.
Tips
Ønsker du enda mer substans kan du røre inn avokado i biter eller avrente bønner.