Håndkle og blad
Tunfisksalat med cottage cheese
(55)

Tunfisksalat med laks og cottage cheese

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

En stor lunsj eller lett middag; med fisk, cottage cheese og friske grønnsaker får du i deg det kroppen trenger.

Håndkle

Ingredienser

Antall porsjoner

½ stkbrokkoli
½ stkrød paprika
½ stkrødløk
150 gvarmrøkt laks
1 bokshermetisk tunfisk i vann (1 boks veier ca. 185 g)
4 dlTINE Mager Cottage Cheese
1 tssoyasaus
1 tsworcestershiresaus
½ stklime

Til servering

4 skivergrovbrød
4 tsTINE Meierismør
BladBlad

Slik gjør du det

    1. Del brokkoli og paprika i små biter, og finsnitt rødløk. Del laks i biter og vend alt sammen i en bolle.
    2. La tunfisk renne av og rør inn med cottage cheese, soyasaus og worchestershire saus. Press limesaft over og rør godt. Server med grovbrød og smør.
      Blått hjerte
      Tips!

      Ønsker du enda mer substans kan du røre inn avokado i biter eller avrente bønner.

Blått hjerte
Tips!

Du kan gjerne bytte ut varmrøkt laks med vanlig røkelaks. Har du lakserester fra dagen før, er det også helt topp å bruke.

kommentar

Kommentarer

HåndkleBlått hjerteKjærlighet i god mat