Tunfisksalat med cottage cheese

Tunfisksalat med laks og cottage cheese

0
17
Enkel15 min
En stor lunsj eller lett middag; med fisk, cottage cheese og friske grønnsaker får du i deg det kroppen trenger.

Ingredienser

Antall porsjoner

  • ½ stk
    brokkoli
  • ½ stk
    rød paprika
  • ½ stk
    rødløk
  • 150 g
    varmrøkt laks
  • 1 boks
    hermetisk tunfisk i vann (1 boks veier ca. 185 g)
  • 4 dl
  • 1 ts
    soyasaus
  • 1 ts
    worcestershiresaus
  • ½ stk
    lime

Til servering

Slik gjør du det

  1. 1

    Del brokkoli og paprika i små biter, og finsnitt rødløk. Del laks i biter og vend alt sammen i en bolle.

  2. 2

    La tunfisk renne av og rør inn med cottage cheese, soyasaus og worchestershire saus. Press limesaft over og rør godt. Server med grovbrød og smør.

    Tips

    Ønsker du enda mer substans kan du røre inn avokado i biter eller avrente bønner.

Tips

Du kan gjerne bytte ut varmrøkt laks med vanlig røkelaks. Har du lakserester fra dagen før, er det også helt topp å bruke.

Del denne oppskriften: