Skip to main content

Tunfisksalat med laks og cottage cheese

Enkel
15min

En stor lunsj eller lett middag; med fisk, cottage cheese og friske grønnsaker får du i deg det kroppen trenger.

3.9
(18)
Next ImageTunfisksalat med laks og cottage cheese

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

0.5 stk
brokkoli
0.5 stk
rød paprika
0.5 stk
rødløk
150 g
varmrøkt laks
1 boks
hermetisk tunfisk i vann (1 boks veier ca. 185 g)
1 ts
soyasaus
1 ts
worcestershiresaus
0.5 stk
lime

Til servering

4 skiver
grovbrød

Fremgangsmåte

  1. Del brokkoli og paprika i små biter, og finsnitt rødløk. Del laks i biter og vend alt sammen i en bolle.

  2. La tunfisk renne av og rør inn med cottage cheese, soyasaus og worchestershire saus. Press limesaft over og rør godt. Server med grovbrød og smør.

    Tips

    Ønsker du enda mer substans kan du røre inn avokado i biter eller avrente bønner.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Du kan gjerne bytte ut varmrøkt laks med vanlig røkelaks. Har du lakserester fra dagen før, er det også helt topp å bruke.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter