Tunfisksalat med laks og cottage cheese

(1)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

En stor lunsj eller lett middag; med fisk, cottage cheese og friske grønnsaker får du i deg det kroppen trenger.

Antall porsjoner

Ingredienser

½ stkbrokkoli
½ stkrød paprika
½ stkrødløk
150 gvarmrøkt laks
1 bokshermetisk tunfisk i vann (1 boks veier ca. 185 g)
4 dlTINE Mager Cottage Cheese
1 tssoyasaus
1 tsworcestershiresaus
½ stklime

Til servering

4 skivergrovbrød
4 tsTINE Meierismør

Slik gjør du det

    1. Del brokkoli og paprika i små biter, og finsnitt rødløk. Del laks i biter og vend alt sammen i en bolle.
    2. La tunfisk renne av og rør inn med cottage cheese, soyasaus og worchestershire saus. Press limesaft over og rør godt. Server med grovbrød og smør.

      Tips:

      Ønsker du enda mer substans kan du røre inn avokado i biter eller avrente bønner.

Tips:

Du kan gjerne bytte ut varmrøkt laks med vanlig røkelaks. Har du lakserester fra dagen før, er det også helt topp å bruke.

Kommentarer

  Legg til kommentar