Tunfisksalat med cottage cheese

Tunfisksalat med laks og cottage cheese

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 15 min
En stor lunsj eller lett middag; med fisk, cottage cheese og friske grønnsaker får du i deg det kroppen trenger.

Ingredienser

Antall porsjoner

½ stk brokkoli
½ stk rød paprika
½ stk rødløk
150 g varmrøkt laks
1 boks hermetisk tunfisk i vann (1 boks veier ca. 185 g)
4 dl TINE Mager Cottage Cheese
1 ts soyasaus
1 ts worcestershiresaus
½ stk lime

Til servering

4 skiver grovbrød
4 ts TINE Meierismør

Slik gjør du det

    1. Del brokkoli og paprika i små biter, og finsnitt rødløk. Del laks i biter og vend alt sammen i en bolle.
    2. La tunfisk renne av og rør inn med cottage cheese, soyasaus og worchestershire saus. Press limesaft over og rør godt. Server med grovbrød og smør.
      Tips!

      Ønsker du enda mer substans kan du røre inn avokado i biter eller avrente bønner.

Tips!

Du kan gjerne bytte ut varmrøkt laks med vanlig røkelaks. Har du lakserester fra dagen før, er det også helt topp å bruke.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat