tablecloth-basil
Thaisalat med svinekjøtt
(13)

Thaisalat med svinekjøtt

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Koriander og mynte gir en herlig følelse av helg midt i uka. Salaten lages på under en halvtime.

Tablecloth

Ingredienser

Antall porsjoner

500 gsvinekjøttdeig
1 ssTINE Meierismør til steking
240 gbasmatiris
½ dlhakket koriander
½ dlfriske mynteblad
3 tsfinhakket vårløk
1 tsfinhakket ingefær
½ tschilipulver
½ dlfersk limejuice
1 ssfiskesaus
1 tssesamolje
¼ dlriseddik
2 sssoyasaus
1 ssolivenolje
1 gstor agurk
Basil1Basil2

Slik gjør du det

    1. Varm opp en stor stekepanne. Smelt smøret og brun svinekjøttdeigen over middels høy varme, til kjøttet er ferdigstekt. Ta pannen av den varme plata, og hell av eventuell væske.
    2. Kok risen etter anvisning på pakken.
    3. Skjær koriander, mynteblader, vårløk og ingefær i små biter. Bland dette sammen med kjøttet, chili, limejuice, fiskesaus og sesamolje.
    4. Rør sammen riseddik, soyasaus og olivenolje. Skrell agurken, og skjær den i skiver. Bland agurkskivene i eddikblandingen, og bland dette til slutt sammen med kjøttblandingen.
blue heart
Tips!

Hvis du ikke har fiskesaus, kan du bruke vanlig soyasaus.

Comments

Kommentarer

Tableclothblue heartpayoff