
Texmexgrateng
Her er en oppskrift på taco i form. Nydelig sammen med nachochips og en deilig hjemmelaget guacamole.

Ingredienser
Antall porsjoner
Texmexgrateng:
guacamole:
tilbehør:
Fremgangsmåte
- 1
Sett stekeovnen på 225 °C.
- 2
Finhakk løk og hvitløk. Stek løk og hvitløk sammen med karbonadedeigen noen minutter, til det har fått fin farge.
- 3
Tilsett kryddermiks, hakkede tomater, tacosaus og pepper. La det trekke noen minutter.
- 4
Fordel blandingen i en ildfast form. Bland crème fraîche med ost, og fordel det over. Gratiner i ovnen i ca. 20 minutter.
- 5
Skjær tomat i biter og fordel over formen.
guacamole:
- 6
Del avokado på langs og fjerne steinen med en skje. Skrap ut avokadokjøttet med den samme skjeen, og ha det i en bolle. Mos lett med gaffel til du får ønsket konsistens.
- 7
Press i hvitløk, og bland det i avokadoen sammen med olivenolje, limesaft, salt og pepper. Settes kaldt fram til servering. Server texmexgrateng med hjemmelaget guacamole og tacochips.
Tips
Det er smart å lage guacamole på forhånd, så den får stå og godgjøre seg litt i kjøleskapet. Da setter smaken seg.