Skip to main content

Tacosalat

Enkel
30min

Oppskrift på en en god blanding av salat og tacoen alle elsker. Retten er lettvint å lage og kan fint serveres kald.

3.9
(75)
Next ImageTacosalat

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

400 g
kjøttdeig
2 ts
tacokrydder
1 ss
TINE® Meierismør eller olje til steking
1 stk
liten rødløk
0.5 stk
agurk
1 stk
rød paprika
3 stk
tomat
0.5 stk
salathode (f.eks. isbergsalat)
50 g
nachochips
1 dl
tomatsalsa

Fremgangsmåte

  1. Stek kjøttdeig med tacokrydder i en stekepanne med smør på middels sterk varme til det er gjennomstekt. 5–7 minutter.

  2. Skjær rødløk, agurk, paprika og tomat i jevnstore biter. Vask og del salat i biter.

  3. Fordel salat, grønnsaker, kjøttdeig og nachochips på tallerkenene. Server med revet ost, rømme og tomatsalsa.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Bytt gjerne ut kjøtteigen med kylling- eller svinekjøtt.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter