
Taco med pulled pork og ostesaus
Langtidsstekt svinenakke er perfekt til taco. Her har du oppskrift på kjempegod taco med bønnesalsa, ostesaus og hjemmelagde hvete-tortillas.

Ingredienser
Antall porsjoner
4
Ingredienser
Bønnesalsa
Ostesaus
Hjemmelagde hvete-tortillas, ca 24 små lefser
Fremgangsmåte
- 1
Tilbered pulled pork etter anvisning på pakken.
Tips
Lag gjerne en norsk vri på denne ved å bytte ut pulled pork med langtidsstekt lam eller reinsdyrskav.
- 2
Skyll bønnene godt, hakk løk og finhakke hvitløk og chili. Vend alt sammen med olje og hakket koriander. Smak til med litt limesaft.
- 3
Lag sausen rett før servering. Riv osten. Fres finhakket løk, hvitløk, jalapeno og chili i smør. Ha i fløte og rør godt. Dryss over maizena og kok opp så sausen tykner.
- 4
Sett ned temperaturen og rør inn kremost og sennep. Gradvis tilsett revet ost mens du rører slik at osten smelter.
- 5
Server pulled pork i tortillalefser med bønnesalsa, ostesaus og syltet pepperoncini.
Hjemmelagde hvete-tortillas
- 6
Smelt smør og varm opp med melk. Bland bakepulver, hornsalt og hvetemel i en bolle og rør inn smør- og melblandingen. Bland forsiktig sammen til deigen så vidt samler seg.
- 7
Del deigen i små emner og rull til kuler, ca. 2,5 cm i diameter. La dem hvile under et fuktig, varmt klede og plast, ca. 30 minutter.
- 8
Ha godt med mel på et bakebord og kjevle ut små lefser. Stek på begge sider i en tørr, varm jernpanne eller på takke.
- 9
Legg lefsene fortløpende i en bunke og dekk godt med et fuktig klede og plast. Da holder de seg myke.