Strimlet svinekjøtt og mango med nudler

Strimlet svinekjøtt og mango med nudler

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 15 min
En rask og enkel asiatisk rett med svinekjøtt og mango, som fort blir en favoritt. Cashewnøtter gir litt ektra krønsj, i tillegg til grønnsakene som beholder sin sprøhet på grunn av rask varmebehandling.

Ingredienser

Antall porsjoner

300 g nudler , ukokt
400 g svinefileter , strimlet
½ ts salt
¼ ts pepper
4 ss TINE Meierismør
1 stk hvitløksfedd
4 ss søt chilisaus
2 ss fiskesaus
1 dl appelsinjuice
1 ½ stk mangoer
4 dl sukkererter , delt i to
2 stilker stangselleri , i tynne skiver
2 ss sesamfrø
3 dl cashewnøtter

Slik gjør du det

    1. Kok nudler etter anvisning på pakken, og skyll raskt i kaldt vann.
      Tips!

      Her har vi brukt eggnudler, men du kan også bruke hvetenudler eller glassnudler.

    2. Krydre kjøtt med salt og pepper, og stek i litt smør i en stor stekepanne eller wok på høy varme, ca. 3 minutter.
    3. Finhakk eller press hvitløkfedd med en hvitløkpresse, og ha i pannen med chilisaus, fiskesaus og appelsinjuice. Småkok et par minutter, og rør inn resten av smøret.
    4. Skrell mango, fjern stein og del fruktkjøttet i biter. Vend mango, sukkererter, stangselleri, sesamfrø, cashewnøtter og kokte nudler inn med kjøttet. Varm et par minutter, og server.
Tips!

I denne retten kan du erstatte svinekjøtt med biffstrimler, eller kyllingfilet i biter.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat