Fajitas med strimlet svinekjøtt
Det meksikanske kjøkkenet har mer å by på enn folkefavoritten taco. Her fylles tortillalefser eller wraps med stekt eller grillet svinekjøtt, løk og paprika.
Enkel•20 min•4 personer
Ingredienser
- 1 stykk rød paprika, i strimler
- 1 stykk gul paprika, i strimler
- 1 stykk grønn paprika, i strimler
- 400 g strimlet svinekjøtt
- 1 stykk finhakket hvitløksfedd
- 1 ss TINE® Meierismør
- 1 stykk rødløk, i tynne båter
- 2 ss fajita kryddermiks
Til servering
- 2 stykk avokado
- 8 stykk tortillalefse
- 3 dl TINE® Lettrømme 17 %
- 3 glass tomatsalsa
Slik gjør du
1
Del paprika i to, fjern kjerne og frø og del i strimler.
2
Fres strimlet svinekjøtt og finhakket hvitløk raskt i en stor panne med smør på høy varme, ca. 3 minutter. Tilsett strimlet paprika, løkbåter og kryddermiks og fres videre i 3 minutter.
3
Del avokado i biter og fyll tortillalefser med avokado, kjøtt- og grønnsaksblanding, rømme og salsa.
TipsHar du tid, er det ekstra godt å grille tortillalefsene raskt i en grillpanne før servering.
TipsGjør dette til et festmåltid ved å bytte ut stekt svinekjøtt med grillet oksefilet.