
Nudler med kylling og appelsin
En enkel nudelrett der alt lages i en gryte. Appelsinjuice setter en ekstra smak på sausen, som tilsettes fløte for en kremet konsistens.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1
Fjern frø fra chili og finhakk. Press hvitløkfedd med en hvitløkpresse eller finhakk. Smelt smør i en stor gryte, og fres chili, hvitløk og ingefær, i 2 minutter.
- 2
Tilsett kyllingfilet, og stek i 2 minutter. Rør inn currypaste, og fres i 1 minutt.
- 3
Ha i hønsebuljong, appelsinjuice og fløte. Kok opp. Tilsett nudler, og kok til de er møre, ca. 5 minutter.
- 4
Vend inn gulrot og vårløk. Rør til det er gjennomvarmt, ca. 2 minutter.
Tips
Bruk gjerne en mandolin til å skjære gulrot i tynne strimler. Det er raskt og effektivt.
Tips
Du kan justere styrken på retten ved å justere mengden currypaste. Smak deg fram, start med litt og øk gradvis.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter


