Håndkle og blad
Nudler med kylling og appelsin
(2323)

Nudler med kylling og appelsin

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

En enkel nudelrett der alt lages i en gryte. Appelsinjuice setter en ekstra smak på sausen, som tilsettes fløte for en kremet konsistens.

Håndkle

Ingredienser

Antall porsjoner

½ stkrød chili
1 stkhvitløksfedd
2 tsingefær, finrevet
2 ssTINE Meierismør
2 stkkyllingfileter, i små biter
1 ½ tsrød currypaste
5 dlhønsebuljong
2 dlappelsinjuice
2 dlTINE Kremfløte
250 gnudler, ukokte
3 stkgulrøtter, i strimler
3 stkvårløk, finsnittet
BladBlad

Slik gjør du det

    1. Fjern frø fra chili og finhakk. Press hvitløkfedd med en hvitløkpresse eller finhakk. Smelt smør i en stor gryte, og fres chili, hvitløk og ingefær, i 2 minutter.
    2. Tilsett kyllingfilet, og stek i 2 minutter. Rør inn currypaste, og fres i 1 minutt.
    3. Ha i hønsebuljong, appelsinjuice og fløte. Kok opp. Tilsett nudler, og kok til de er møre, ca. 5 minutter.
    4. Vend inn gulrot og vårløk. Rør til det er gjennomvarmt, ca. 2 minutter.
      Blått hjerte
      Tips!

      Bruk gjerne en mandolin til å skjære gulrot i tynne strimler. Det er raskt og effektivt.

Blått hjerte
Tips!

Du kan justere styrken på retten ved å justere mengden currypaste. Smak deg fram, start med litt og øk gradvis.

kommentar

Kommentarer

HåndkleBlått hjerteKjærlighet i god mat