Skip to main content
TINE Kjøkken Logo

Nudler med kylling og appelsin

Enkel
15min

En enkel nudelrett der alt lages i en gryte. Appelsinjuice setter en ekstra smak på sausen, som tilsettes fløte for en kremet konsistens.

4.3
(28)
Next ImageNudler med kylling og appelsin

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

0.5 stk
rød chili
1 stk
hvitløksfedd
2 ts
ingefær, finrevet
2 stk
kyllingfilet, i små biter
1.5 ts
rød currypaste
5 dl
hønsebuljong
250 g
nudler, ukokte
3 stk
gulrot, i strimler
3 stk
vårløk, finsnittet

Fremgangsmåte

  1. Fjern frø fra chili og finhakk. Press hvitløkfedd med en hvitløkpresse eller finhakk. Smelt smør i en stor gryte, og fres chili, hvitløk og ingefær, i 2 minutter.

  2. Tilsett kyllingfilet, og stek i 2 minutter. Rør inn currypaste, og fres i 1 minutt.

  3. Ha i hønsebuljong, appelsinjuice og fløte. Kok opp. Tilsett nudler, og kok til de er møre, ca. 5 minutter.

  4. Vend inn gulrot og vårløk. Rør til det er gjennomvarmt, ca. 2 minutter.

    Tips

    Bruk gjerne en mandolin til å skjære gulrot i tynne strimler. Det er raskt og effektivt.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Du kan justere styrken på retten ved å justere mengden currypaste. Smak deg fram, start med litt og øk gradvis.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter