Nudler med kylling og appelsin

Nudler med kylling og appelsin

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 15 min
En enkel nudelrett der alt lages i en gryte. Appelsinjuice setter en ekstra smak på sausen, som tilsettes fløte for en kremet konsistens.

Antall porsjoner

Ingredienser

½ stk rød chili
1 stk hvitløksfedd
2 ts ingefær , finrevet
2 ss TINE Meierismør
2 stk kyllingfileter , i små biter
1 ½ ts rød currypaste
5 dl hønsebuljong
2 dl appelsinjuice
2 dl TINE Kremfløte
250 g nudler , ukokte
3 stk gulrøtter , i strimler
3 stk vårløk , finsnittet

Slik gjør du det

    1. Fjern frø fra chili og finhakk. Press hvitløkfedd med en hvitløkpresse eller finhakk. Smelt smør i en stor gryte, og fres chili, hvitløk og ingefær, i 2 minutter.
    2. Tilsett kyllingfilet, og stek i 2 minutter. Rør inn currypaste, og fres i 1 minutt.
    3. Ha i hønsebuljong, appelsinjuice og fløte. Kok opp. Tilsett nudler, og kok til de er møre, ca. 5 minutter.
    4. Vend inn gulrot og vårløk. Rør til det er gjennomvarmt, ca. 2 minutter.
      Tips!

      Bruk gjerne en mandolin til å skjære gulrot i tynne strimler. Det er raskt og effektivt.

Tips!

Du kan justere styrken på retten ved å justere mengden currypaste. Smak deg fram, start med litt og øk gradvis.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat