Nudler med kylling og appelsin
Enkel•15 min min
En enkel nudelrett der alt lages i en gryte. Appelsinjuice setter en ekstra smak på sausen, som tilsettes fløte for en kremet konsistens.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
½ stkrød chili
-
1 stkhvitløksfedd
-
2 tsingefær , finrevet
-
2 ss
-
2 stkkyllingfileter , i små biter
-
1 ½ tsrød currypaste
-
5 dlhønsebuljong
-
2 dl
-
2 dl
-
250 gnudler , ukokte
-
3 stkgulrøtter , i strimler
-
3 stkvårløk , finsnittet
Slik gjør du det
-
1
Fjern frø fra chili og finhakk. Press hvitløkfedd med en hvitløkpresse eller finhakk. Smelt smør i en stor gryte, og fres chili, hvitløk og ingefær, i 2 minutter.
-
2
Tilsett kyllingfilet, og stek i 2 minutter. Rør inn currypaste, og fres i 1 minutt.
-
3
Ha i hønsebuljong, appelsinjuice og fløte. Kok opp. Tilsett nudler, og kok til de er møre, ca. 5 minutter.
-
4
Vend inn gulrot og vårløk. Rør til det er gjennomvarmt, ca. 2 minutter.
Tips
Bruk gjerne en mandolin til å skjære gulrot i tynne strimler. Det er raskt og effektivt.