Nudler med kylling og appelsin

Nudler med kylling og appelsin

0
24
Enkel15 min
En enkel nudelrett der alt lages i en gryte. Appelsinjuice setter en ekstra smak på sausen, som tilsettes fløte for en kremet konsistens.

Ingredienser

Antall porsjoner

Slik gjør du det

  1. 1

    Fjern frø fra chili og finhakk. Press hvitløkfedd med en hvitløkpresse eller finhakk. Smelt smør i en stor gryte, og fres chili, hvitløk og ingefær, i 2 minutter.

  2. 2

    Tilsett kyllingfilet, og stek i 2 minutter. Rør inn currypaste, og fres i 1 minutt.

  3. 3

    Ha i hønsebuljong, appelsinjuice og fløte. Kok opp. Tilsett nudler, og kok til de er møre, ca. 5 minutter.

  4. 4

    Vend inn gulrot og vårløk. Rør til det er gjennomvarmt, ca. 2 minutter.

    Tips

    Bruk gjerne en mandolin til å skjære gulrot i tynne strimler. Det er raskt og effektivt.

Tips

Du kan justere styrken på retten ved å justere mengden currypaste. Smak deg fram, start med litt og øk gradvis.

Del denne oppskriften: