Nudler med kylling og appelsin
En enkel nudelrett der alt lages i en gryte. Appelsinjuice setter en ekstra smak på sausen, som tilsettes fløte for en kremet konsistens.
Enkel•15 min•4 personer
Ingredienser
- 0.5 stykk rød chili
- 1 stykk hvitløksfedd
- 2 ts ingefær, , finrevet
- 2 ss TINE® Meierismør
- 2 stykk kyllingfilet, , i små biter
- 1.5 ts rød currypaste
- 5 dl hønsebuljong
- 2 dl Sunniva® Original Appelsinjuice
- 2 dl TINE® Kremfløte
- 250 g nudler, , ukokte
- 3 stykk gulrot, , i strimler
- 3 stykk vårløk, , finsnittet
Slik gjør du
1
Fjern frø fra chili og finhakk. Press hvitløkfedd med en hvitløkpresse eller finhakk. Smelt smør i en stor gryte, og fres chili, hvitløk og ingefær, i 2 minutter.
2
Tilsett kyllingfilet, og stek i 2 minutter. Rør inn currypaste, og fres i 1 minutt.
3
Ha i hønsebuljong, appelsinjuice og fløte. Kok opp. Tilsett nudler, og kok til de er møre, ca. 5 minutter.
4
Vend inn gulrot og vårløk. Rør til det er gjennomvarmt, ca. 2 minutter.
TipsBruk gjerne en mandolin til å skjære gulrot i tynne strimler. Det er raskt og effektivt.
TipsDu kan justere styrken på retten ved å justere mengden currypaste. Smak deg fram, start med litt og øk gradvis.