placeholder image
0

«Sloppy Joes» med grove hamburgerbrød og gulrotstaver

(15)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Denne sandwichen har sitt opphav i den historiske restauranten «Sloppy Joe's» i Key West. Stekt kjøttdeig med løk og paprika servert i burgerbrød er både lettvint, mettende og godt.

Antall porsjoner

Ingredienser

400 gkjøttdeig eller karbonadedeig
1 stkløk, finhakket
2 stkhvitløksfedd, finhakket
1 ssTINE Meierismør til steking
1 bokshermetiske tomater, hakkede
4 ssketchup
2 ssworcestershiresaus
½ tssalt
¼ tspepper
4 stkhamburgerbrød, gjerne grove
4 stksalatblader
3 stktomater, i skiver
3 dlTINE Revet Ost Original eller annen revet ost
4 stkgulrøtter, i staver

Slik gjør du det

    1. Stek kjøttdeig eller karbonadedeig, løk og hvitløk i smør i en kjele over middels sterk varme til det er brunet, 5-8 minutter.
    2. Tilsett hakkede tomater, ketchup og worcestershiresaus, og kok sammen til det tykner noe. Smak til med salt og pepper.
    3. Fyll burgerbrød med salat, tomat og kjøttblanding. Topp med revet ost og legg den andre brødhalvdelen over. Server med gulrot til.

      Tips:

      Varm burgerbrødene i stekeovnen, eller raskt på grillen. 

Tips:

Server med pommes frites, eller ovnsstekte poteter og coleslaw hvis du er ekstra sulten.

Kommentarer