«Sloppy Joes» med grove hamburgerbrød og gulrotstaver
Enkel•15 min min
Denne sandwichen har sitt opphav i den historiske restauranten «Sloppy Joe's» i Key West. Stekt kjøttdeig med løk og paprika servert i burgerbrød er både lettvint, mettende og godt.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
400 gkjøttdeig eller karbonadedeig
-
1 stkløk , finhakket
-
2 stkhvitløksfedd , finhakket
-
1 ssTINE® Meierismør til steking
-
1 bokshermetiske tomater , hakkede
-
4 ssketchup
-
2 ssworcestershiresaus
-
½ tssalt
-
¼ tspepper
-
4 stkhamburgerbrød , gjerne grove
-
4 stksalatblader
-
3 stktomater , i skiver
-
3 dlTINE® Ekte Revet Ost Original eller annen revet ost
-
4 stkgulrøtter , i staver
Slik gjør du det
-
1
Stek kjøttdeig eller karbonadedeig, løk og hvitløk i smør i en kjele over middels sterk varme til det er brunet, 5-8 minutter.
-
2
Tilsett hakkede tomater, ketchup og worcestershiresaus, og kok sammen til det tykner noe. Smak til med salt og pepper.
-
3
Fyll burgerbrød med salat, tomat og kjøttblanding. Topp med revet ost og legg den andre brødhalvdelen over. Server med gulrot til.
Tips
Varm burgerbrødene i stekeovnen, eller raskt på grillen.