Pytt i panne

Pytt i panne

Kommentarer 7
  • Enkel
  • 30 min
Pytt-i-panne er en enkel og rask middagsrett. Prøv deg frem med ulike typer grønnsaker og kjøtt!

Ingredienser

Antall porsjoner

400 g kjøttpølse eller annet kjøtt
2 stk gulrøtter
4 stk poteter
200 g kålrot
1 stk løk
1 ss TINE Meierismør
½ ts salt
¼ ts pepper

Slik gjør du det

    1. Del pølse i biter. Vask, skrell og kutt gulrot i tynne skiver. Skrell potet og kålrot og kutt i omtrent like store terninger, ca. 1x1 cm. Grovhak løk.
    2. Stek gulrot, potet, kålrot og løk i smør på svak varme til de er møre, ca. 20 minutter.
    3. De siste 5 minuttene har du i pølsene og steker dem sammen med grønnsakene. Smak til med salt og pepper.
      Tips!

      Server gjerne med litt lettrømme ved siden av.

Tips!

Ta en titt i kjøleskapet og se hva du finner. Det er både økonomisk og bra for miljøet.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

  • Roy

    1 år siden
    Er det greit at jeg bruker karbonader eller wiener pølser? Det er det eneste kjøttet jeg har hjemme akkurat nå. :P

    Kommenter  (2)

    • Annicken , Kokk og kundekonsulent

      1 år siden
      Hei Roy,

      I en pytt i panne kan du bruke akkurat hva du vil :) God matlaging videre!

      Kommenter  (0)


  • Ingrid

    2 år siden
    Regner med fem min steketid for pølsene er valgt da det er nok for å få de gjennomstekt? Tenker da på at de skal være trygge mtp bakterier.

    Kommenter  (1)

    • Annicken Rønning Stenmark, Kokk og kundekonsulent

      2 år siden
      Hei Ingrid, Det holder å steke pølsene i 5 minutter :) Pølser er enten kokt eller røkt før de sendes til butikken og trenger bare ett lite oppkok eller steking før man spiser de. God matlaging!

      Kommenter  (2)


  • Andreas Haldorsen

    2 år siden
    Anbefaler å knekke et egg og ha oppi like før stekeslutt!

    Kommenter  (3)


  • Oscar

    4 år siden
    Det vil være en god ide at skære dem i små bitter ikke større end 1*1cm

    Kommenter  (1)

    • Hilsen kokkene fra Melkerampa

      4 år siden
      Hei Oscar, Veldig godt poeng Oscar. Vi skal oppdatere oppskriften med størrelse på terningene. Takk for tilbakemeldingen :)

      Kommenter  (10)


Det er mye kjærlighet i god mat