
Pytt i panne
Enkel•30 min min
Pytt-i-panne er en enkel og rask middagsrett. Prøv deg frem med ulike typer grønnsaker og kjøtt!
Ingredienser
Antall porsjoner
-
400 gkjøttpølse eller annet kjøtt
-
2 stkgulrøtter
-
4 stkpoteter
-
200 gkålrot
-
1 stkløk
-
1 ss
-
½ tssalt
-
¼ tspepper
Slik gjør du det
-
1
Del pølse i biter. Vask, skrell og kutt gulrot i tynne skiver. Skrell potet og kålrot og kutt i omtrent like store terninger, ca. 1x1 cm. Grovhak løk.
-
2
Stek gulrot, potet, kålrot og løk i smør på svak varme til de er møre, ca. 20 minutter.
-
3
De siste 5 minuttene har du i pølsene og steker dem sammen med grønnsakene. Smak til med salt og pepper.
Tips
Server gjerne med litt lettrømme ved siden av.