Pytt i panne
Pytt-i-panne er en enkel og rask middagsrett. Prøv deg frem med ulike typer grønnsaker og kjøtt!
Enkel•30 min•4 personer
Ingredienser
- 400 g kjøttpølse, eller annet kjøtt
- 2 stykk gulrot
- 4 stykk potet
- 200 g kålrot
- 1 stykk løk
- 1 ss TINE® Meierismør
- 0.5 ts salt
- 0.25 ts pepper
Slik gjør du
1
Del pølse i biter. Vask, skrell og kutt gulrot i tynne skiver. Skrell potet og kålrot og kutt i omtrent like store terninger, ca. 1x1 cm. Grovhak løk.
2
Stek gulrot, potet, kålrot og løk i smør på svak varme til de er møre, ca. 20 minutter.
3
De siste 5 minuttene har du i pølsene og steker dem sammen med grønnsakene. Smak til med salt og pepper.
TipsServer gjerne med litt lettrømme ved siden av.
TipsTa en titt i kjøleskapet og se hva du finner. Det er både økonomisk og bra for miljøet.