Håndkle og blad
Pytt i panne
(7373)

Pytt i panne

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Pytt-i-panne er en enkel og rask middagsrett. Prøv deg frem med ulike typer grønnsaker og kjøtt!

Håndkle

Ingredienser

Antall porsjoner

400 gkjøttpølse eller annet kjøtt
2 stkgulrøtter
4 stkpoteter
200 gkålrot
1 stkløk
1 ssTINE Meierismør
½ tssalt
¼ tspepper
BladBlad

Slik gjør du det

    1. Del pølse i biter. Vask, skrell og kutt gulrot i tynne skiver. Skrell potet og kålrot og kutt i omtrent like store terninger, ca. 1x1 cm. Grovhak løk.
    2. Stek gulrot, potet, kålrot og løk i smør på svak varme til de er møre, ca. 20 minutter.
    3. De siste 5 minuttene har du i pølsene og steker dem sammen med grønnsakene. Smak til med salt og pepper.
      Blått hjerte
      Tips!

      Server gjerne med litt lettrømme ved siden av.

Blått hjerte
Tips!

Ta en titt i kjøleskapet og se hva du finner. Det er både økonomisk og bra for miljøet.

kommentar

Kommentarer

HåndkleBlått hjerteKjærlighet i god mat