Skip to main content

Pytt i panne

Enkel
30min

Pytt-i-panne er en enkel og rask middagsrett. Prøv deg frem med ulike typer grønnsaker og kjøtt!

3.9
(108)
Next ImagePytt i panne

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

400 g
kjøttpølse eller annet kjøtt
2 stk
gulrot
4 stk
potet
200 g
kålrot
1 stk
løk
0.5 ts
salt
0.25 ts
pepper

Fremgangsmåte

  1. Del pølse i biter. Vask, skrell og kutt gulrot i tynne skiver. Skrell potet og kålrot og kutt i omtrent like store terninger, ca. 1x1 cm. Grovhak løk.

  2. Stek gulrot, potet, kålrot og løk i smør på svak varme til de er møre, ca. 20 minutter.

  3. De siste 5 minuttene har du i pølsene og steker dem sammen med grønnsakene. Smak til med salt og pepper.

    Tips

    Server gjerne med litt lettrømme ved siden av.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Ta en titt i kjøleskapet og se hva du finner. Det er både økonomisk og bra for miljøet.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter