
Biffburrito
Burrito er en meksikansk rett med myke tortillalefser. Varier med kjøttsaus, bønner, ris, guacamole, revet ost og rømme.

Ingredienser
Antall porsjoner
Biffburrito:
Guacamole:
Fremgangsmåte
- 1
Sett ovnen på 100 °C. Pakk tortillalefser inn i aluminiumsfolie og varm dem i 10-12 minutter eller som anvist på pakken.
- 2
Hakk løk, hvitløk og paprika. Finhakk frisk koriander og del cherrytomat i fire.
- 3
Skjær biffkjøtt i strimler eller biter. Stek kjøttet i olje sammen med løk, hvitløk og paprika, og krydre med salt og pepper. Vend inn bønner og koriander.
Guacamole:
- 4
Del avokado på langs og fjerne steinen med en skje. Skrap ut avokadokjøttet og ha det i en bolle. Mos lett med gaffel til du får ønsket konsistens.
- 5
Press hvitløk og bland den i avokadoen sammen med olivenolje, limesaft, salt og pepper. Sett den kaldt frem til servering.
- 6
Fordel alt på tortillalefsene og ha på rømme, guacamole og salsa. Rull sammen til en burrito.
Tips
Legg avokadosteinene i guacamolen. Da holder den bedre på fargen.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter



