Pølse med potetgrateng

Pølse med potetgrateng

Kommentarer 1
  • Enkel
  • 45 min
  • 30 min
En herlig potetgrateng er supert å servere til pølser. Velg de pølsene du liker best. Enkelt og barnevennlig.

Ingredienser

Antall porsjoner

750 g poteter
3 dl TINE Matfløte
½ stk terning grønnsaksbuljong
2 fedd hvitløk
1 ts salt
¼ ts pepper
1 dl Norvegia® Revet
5 stk magre wienerpølser (evt. annen type pølser)
1 ss TINE Meierismør

Slik gjør du det

    1. Forvarm stekeovnen til 225°C.
    2. Skrell potet og skjær i tynne skiver. Legg dem i en kjele sammen med matfløte, buljong og finhakket hvitløk. Kok i ca. 10 minutter. Strø i salt og pepper.
    3. Hell potetene i en smurt ildfast form og strø ost over. Stek midt i ovnen i ca. 30 minutter.
    4. Stek pølser i smør eller trekk dem i kokende vann, og server dem sammen med gratengen.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

  • Wenche Nielsen

    5 år siden
    Vi hadde denne retten til middag i går. Kjempegodt. Den ble servert med tomat og løksalat også en god sennep.

    Kommenter  (8)


Det er mye kjærlighet i god mat