
Pølse med potetgrateng
Enkel•45 min30 min
En herlig potetgrateng er supert å servere til pølser. Velg de pølsene du liker best. Enkelt og barnevennlig.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
750 gpoteter
-
3 dl
-
½ stkterning grønnsaksbuljong
-
2 feddhvitløk
-
1 tssalt
-
¼ tspepper
-
1 dlNorvegia® Revet
-
5 stkmagre wienerpølser (evt. annen type pølser)
-
1 ss
Slik gjør du det
-
1
Forvarm stekeovnen til 225°C.
-
2
Skrell potet og skjær i tynne skiver. Legg dem i en kjele sammen med matfløte, buljong og finhakket hvitløk. Kok i ca. 10 minutter. Strø i salt og pepper.
-
3
Hell potetene i en smurt ildfast form og strø ost over. Stek midt i ovnen i ca. 30 minutter.
-
4
Stek pølser i smør eller trekk dem i kokende vann, og server dem sammen med gratengen.