Pølse med potetgrateng

(39)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

  • Steketid

En herlig potetgrateng er supert å servere til pølser. Velg de pølsene du liker best. Enkelt og barnevennlig.

Antall porsjoner

Ingredienser

750 gpoteter
3 dlTINE Matfløte
½ stkterning grønnsaksbuljong
2 feddhvitløk
1 tssalt
¼ tspepper
1 dlNorvegia® Revet
5 stkmagre wienerpølser (evt. annen type pølser)
1 ssTINE Meierismør
 Les kommentarer (1) Legg i handleliste

Slik gjør du det

    1. Forvarm stekeovnen til 225°C.
    2. Skrell potet og skjær i tynne skiver. Legg dem i en kjele sammen med matfløte, buljong og finhakket hvitløk. Kok i ca. 10 minutter. Strø i salt og pepper.
    3. Hell potetene i en smurt ildfast form og strø ost over. Stek midt i ovnen i ca. 30 minutter.
    4. Stek pølser i smør eller trekk dem i kokende vann, og server dem sammen med gratengen.

Kommentarer

  Legg til kommentar