Pølse med potetgrateng

Pølse med potetgrateng

1
44
Enkel45 min
En herlig potetgrateng er supert å servere til pølser. Velg de pølsene du liker best. Enkelt og barnevennlig.

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 750 g
    poteter
  • 3 dl
  • ½ stk
    terning grønnsaksbuljong
  • 2 fedd
    hvitløk
  • 1 ts
    salt
  • ¼ ts
    pepper
  • 1 dl
    Norvegia® Revet
  • 5 stk
    magre wienerpølser (evt. annen type pølser)
  • 1 ss

Slik gjør du det

  1. 1

    Forvarm stekeovnen til 225°C.

  2. 2

    Skrell potet og skjær i tynne skiver. Legg dem i en kjele sammen med matfløte, buljong og finhakket hvitløk. Kok i ca. 10 minutter. Strø i salt og pepper.

  3. 3

    Hell potetene i en smurt ildfast form og strø ost over. Stek midt i ovnen i ca. 30 minutter.

  4. 4

    Stek pølser i smør eller trekk dem i kokende vann, og server dem sammen med gratengen.

Del denne oppskriften: