Ovnsbakt squash med kjøttdeig og ris
Enkel
30min
En deilig squash kan raskt forvandles til en spennende middag. Vi fyller squashen med kjøttsaus og gratinerer med ost.
3.9
(355)

Ingredienser
ris:
300 g 
 ris, ukokt
fyll:
1 stk 
 løk, finhakket
2 stk 
 hvitløksfedd, finhakket
1 ss 
TINE® Meierismør til steking
400 g 
 kjøttdeig eller karbonadedeig
1 boks 
 hermetiske tomater, hakkede
2 ss 
 oksebuljong 
½ ts 
 salt 
¼ ts 
 pepper 
1 ss 
frisk  basilikum evt. samme antall tørket
Slik gjør du
ovnsbakt squash:
ris:
fyll:
Tips
Du kan erstatte buljong med fond.
Trykk for å vurdere oppskriften
Tips
Bruk gjerne andre grønnsaker, f.eks. paprika eller aubergine.




