
Biff og grønnsakswok
Biffkjøtt passer utmerket i en wok. I denne woken har vi brukt blant annet paprika, vårløk, gulrot, sopp og sellerirot.

Ingredienser
Antall porsjoner
Buljongblanding:
Grønnsaker:
Kjøtt:
Nudler:
Fremgangsmåte
- 1
Riv ingefær og appelsinskall, og finhakk hvitløk. Bland buljong, soyasaus, ingefær, hvitløk og appelsinskall i en skål. Sett det til side.
Grønnsaker:
- 2
Skyll og rens paprika og vårløk. Del paprikaen i jevnstore biter og vårløk i tynne skiver. Skrell gulrot og sellerirot, og skjær det i tynne skiver. Rens sopp, og del den i skiver. La bønnespirene renne av.
Kjøtt:
- 3
Skjær kjøtt i strimler.
- 4
Varm olje i en wok eller en stor stekepanne med høye kanter. Brun kjøttet på sterk varme i 3–5 minutter. Legg kjøttet på en tallerken.
- 5
Legg paprika, vårløk, gulrot, sellerirot og sopp i woken. Rør inn buljongblandingen og stek videre i 3–4 minutter.
Nudler:
- 6
Kok nudler etter anvisningen på pakken. Pass på at de blir ferdige samtidig som resten av maten.
- 7
Tilsett bønnespirene og kjøttet. Varm alt i ca 2–3 minutter. Rør med jevne mellomrom. Server med nudler.
Tips
Her kan du gjerne kutte grønnsakene dagen før, og oppbevare dem tildekket i kjøleskapet, slik at det går fortere når du skal lage maten.
Flere fristende oppskrifter



